|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mα τι μ...ς, σορρυ κι ολας αλλα ειναι εξωφρενικο αυτο που εκανε.
Πρωτον στα ενυδρεια μου δε βαζει κανεις ουτε χερι μεσα, οχι να βαλει ψαρια! Και δευτερον αυτα τα κωλοψαρα ειναι εντελως μαπα, παλιοκουνελα του γλυκου νερου! Δοκιμασε με 2 αποχες για να τα στριμωχνεις. Και αυτο που ειπε ο προλαλησας ειναι γεγονος, απαξ και τρομαξουν ξεχνατο.Μετα θα θελει διαλυση. Καλη ψαριά σου ευχομαι!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Κι αν δεν πιασει τιποτα απ'ολα αυτα τοτε... παραγαδι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς τα 2 μεγάλα τα έπιασα μαζί με την πρώτη προσπάθεια με απόχη.
Για τα 4 μικρά έβαλα μιά παγίδα μπουκάλι πλαστικό και έριξα μέσα λίγη τροφή, οπότε υπομονή...... Και το πρώτο θύμα όσο έγραφα αυτό το μύνημα ήταν ένα σαλιγκάρι
|
|||
|
|||
![]()
Τυχαιρος εισαι! Αντε να πιασεις και τα αλλα να ησυχάσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έπιασα και ένα μικρό, μείνανε άλλα 3...... (Αυτό έγινε χτες)
EDIT: Σήμερα έπιασα και τα άλλα 3 με την απόχη, ευτυχώς τριγυρνούσανε ανέμελα σε σημείο που μπορούσα να βάλω την απόχη. ![]() ![]() ![]() Λοιπόν τι μου προτείνετε να βάλω απο κιχλίδες malawi? του περισεύει κανενός απο καμιά γέννα και απο Θεσσαλονίκη ? ![]() ![]() Μιχάλη mikenuke δεν φταίει ο φίλος που έφερε τα Cryptoheros nigrofasciatus αλλά εγώ γιατί δεν τον ενημέρωσα πως πρώτα θα ήθελα να δω τι κιχλίδες είναι και ανάλογα θα τα έβαζα σε κάποιο απο τα ενυδρεία που έχω, και επειδή ήξερε πως ετοιμάζω το μεγάλο τα έριξε εκεί άθελα του. P.S Αν θέλει κάποιος moderator ας μεταφέρει τα άσχετα μυνήματα και να αφήσει μόνο τα σχετικά με την εδώ ενότητα Αρχιτεκτονική - διακόσμηση Ενυδρείων με πέτρες και τα υπόλοιπα σε νέο πόστ σε σχετική ενότητα. Ευχαριστώ
-= Μάκης =- -= Καλαμαριά =- -= Θεσσαλονίκη =- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maax : 23-01-08 στις 13:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως φτάνω στην ολοκλήρωση του ενυδρείου μου.
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΟ δείχνει πολύ πράσινο για βιοτοπικό μαλάουι και λείπουν πέτρες.
|
|||
|
|||
![]()
το φυτό το φουντωτό στο μέσον τι είναι?
|
||||
|
||||
![]()
φιλε τα φιλτρα σου ειναι καλα??εχω ιδια δεν τα εχω βαλει ακομα γιαυτο ρωταω
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσε το ενυδρειο σου,μπραβο.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο,να το χαιρεσε.
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Vision 450 | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-07 23:52 |
Μεταφορά τους από 150---->450 | Carebean pirate | Δίσκοι | 41 | 14-02-07 22:36 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |