|
|
|||
|
|||
![]()
σε ενυδρείο 55lt έχω μονομάχο με ξιφοφόρο .τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους.όταν ενοχλείτε ο μονομάχος πέφτει ένα κηνύγι για 1-2 δευτ/πτα και τέρμα και μάλιστα πολύ σπάνια.δε σε παίρνω στο λαιμό μου ας πουν τη γνώμη τους και οι εμπειρότεροι
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ο μονομαχουλης μου με αφησε για το ψαροπαραδεισο... μα ουτε μονομαχο δεν μπορω να συντηρησωωωω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ηταν παππους...
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω αυτο ελπιζω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!Δυστηχως οσο ομορφο ψαρι ειναι ο μονομαχος τοσο ασυμβατο ειναι με τα αλλα!!φανταστειτε να ηταν απολυτα ηρεμο κ να το ειχαμε σε κοπαδι με διαφορετικουσ χρωματισμους!!!Απλα τελειο!Τελος παντων εγω εχω 3 απο δαυτους σε μονομαχιερα κ ειπα να βγαλω τον ενα τον πιο ηρεμο κ να τον βαλω στο 65 λιτρο μου με τα 4 ινδιανακια 2 χηρες 2 γατοψαρα κ 2 ζεβρακια !!! Αλλα ματαια μολις μπηκε καταλαβα οτι στραβωσε κ πηγε να επιτεθει στα ζεβρακια μου!!αλλα δεν τα καταφερνε νομιζω τον τραβαγε το φιλτρο μιασ κ τον ειχα δει ολο το βραδυ κολλημενο στην σχισμη που μπαινει το νερο!!την επομενη μερα τον ειδα ν κρυβεται σε ενα διακοσμιτικο με κατεβασμενη την ουρα κτλ!πηγε να ξεμυτισσει αλλα δεχτικε επιθεση απο ενα ινδιανακι που του τσιμπισε την ουρα κ ξαναχωθηκε τρομαγμενος στο διακοσμιτικο!λεω δεν παει αλλο τον τσιμπαω κ περνει δρομο για την μονομαχιερα!Με το που μπηκε αλλος ψαρι ε ! Τεντωσε ουρα παλι κ εκανε μαγκιες στους αλλους 2 μονομαχους!!τουλαχιστον εκει περναει καλυτερα κ ας ειναι ποιο μικρος ο χωρος καπου 25 λιτρα.παντως το γεγονος οτι τον κυνηγησε ενα ινδιανακι μου φερνει στο μυαλο Δαυιδ κ Γολιαθ αφου στην αρχη ελεγα οτι θα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μεσα στο 65 λιτρο!!!Τελικα ειναι ολοι καλα κ αυτο μετραει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονομαχος σε κοινωνικό, δεν σημαίνει ότι θα είναι οπωσδήποτε ο θύτης.
Πολύ πιθανο να ειναι το θυμα, μιας και πολλα ψαρια αρεσκονται στο να τσιμπανε τα πτερύγια του. Το συμπέρασμα όμως είναι το ίδιο: Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ο μονομάχος πρεπει να μενει μόνος του... |
|
||||
|
||||
![]()
Eimai k gw kainourgios sto hobby..auti tin stigmi exw 1 20lt me 1 monomaxo k 2 guppy.Stin arxi kunigouse ligo to mikrotero alla twra zoun armonika
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αααααχχχχ!!!! παει ο μονομαχος...... | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-04-06 10:54 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |