|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους...,
glazar: Είπε ότι θα με πάει κάποιος που ήδη πηγαινοέρχεται στη Μηχανιώνα με αυτοκίνητο, ελπίζω να μην μου το καθυστερήσει... Για τον καθαρισμό έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω που δίνω και λεφτά στο άλλο μου χόμπι και δεν μου μένουν πολλά γι'αυτό... άσε που πρέπει να αγοράσω και τα ψάρια και θα "μου βγεί ο κούκος αηδόνι" με τις τιμές που έχω δει... !!!!!! Όσον αφορά στις πέτρες θα σε ειδοποιήσω... Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά... ![]() ![]() ![]() Σου έχω στείλει και ένα pm. Αν μπορέσεις δες το...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |