|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιωργο το σχεδιο Β μου αρεσε περισσοτερο και πρεπει ειναι και πιο λειτουργικο φανταζωμαι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο και εγώ για το Β προσανατολίζομαι αλλά έχω κάποιες απορίες-δυσκολίες λόγω άγνοιας π.χ χρήση εξωτερικού φίλτρου, φιάλη CO2, ή λόγω αισθητικής
|
||||
|
||||
![]()
για τα 2 πρωτα ερωτηματα εχω απαντηση για το θεμα αισθητικης απλα δεν ειναι ευκολο να σου τα διατυπωσω ειναι καλυτερο να κανω ενα σχεδιαγραμα και να σου το στειλω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε alati σκεψου οτι αν το ενυδρειο που θα μπαινοβγαινει ειναι το κατω ισως εχεις ενα μικρο προβλημα στο μεσα εξω λογω βαρους. Στο δικο μου ακριβως των ιδιων διαστασεων εχω βαλει οχτω ροδακια και για να μεταφερθει εστω και λιγο πρεπει να αδειασω τουλαχιστον το μισό.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μια άλλη λύση που σκέφτομαι, εκτός από το ενυδρείο να είναι πάνω σε τάβλα με ροδάκια όπως το δικό σου που δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δυσκολεύει η μετακίνηση του αφού είναι λιγότερο από 150Kg, είναι το ενυδρειο να είναι πάνω σε τάβλα που θα κάθεται πάνω σε γωνία μεταλλική που αυτή με την σειρά της θα κυλάει με ρουλεμανάκια πάνω στον σκελετό ενω τα ροδάκια θα είναι βοηθητικά (βλέπε σχήμα σε τομή με κίνηση εμπρός πίσω)
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με την ταβλα ειναι κατι που δεν ειχα σκεφτει. Για πατωμα εχω πλακακια και δεν ειναι οτι πιο λειο υπάρχει. καλη ιδέα. καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο θα ειναι τα ενυδρεια να μην τα μετακινουμε.Η ελαχιστη μετακινηση τοσου ογκου νερου μπορει να προκαλεσει αστοχια στις ενωσεις και να εχεις τρεχαματα.Εγω ια σου προτεινα αφου θα κανεις διοροφη κατασκευη να αφησεις 30 ποντους αποσταση το ενα ενυδρειο με το αλλο ωστε να βαζεις ανετα χερι και να κανεις τις δουλειες σου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|