|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει τα αυγα να ειναι και σχετικα... ¨τζουφια¨
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα τα χριστουγεννα που ελειπα ενα εμεινε καιρο και σχεδον εσκασε αν εχεις δει πολλα τσαμπια θα καταλαβεις τι ενοω φαινονται σχηματισμενα μικρα σαλιγκαρακια!
το να παρω ενα τσαμπι και να το βαλω αλλου γενικα δουλευει?νομιζω ειναι ευαισθητα και δεν θελουν μετακινηση θελουν παντα εξω απ το νερο και αρκετη υγρασια!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον.. εγω τι εκανα.
επερνα ενα μικρο ενυδρειακι 20 λτ. Γεμιζα μεχρι την μεση νερο.Εβαζα μεσα θερμοστατη και τιποτα αλλο. Στην επιφανεια επεπλεε ενα σκοτς μπράιτ και επανω στο σκοτς μπράιτ ειχα αφησει το τσαμπι. Αν το τσαμπι πεσει μεσα στο νερο, τοτε τα σαλιγκαρακια πνιγονται... Με αυτον τον τροπο παντα ειχα επιτυχια. Θα πρεπει ομως να εχεις σκεπασμενο το ενυδρειακι, ωστε να σχηματιζεται αρκετη υγρασια εκτος νερου. Οταν σκασουν οι πιτσιρικαδες νομιζω το πραγμα ειναι ξεκαθαρο τι πρεπει να κανεις μετα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που εχω εγω, γεννηθηκε μεσα στο ενυδρειο μου..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια ξηράς και νερού είναι ερμαφρόδιτα (διαθέτουν δηλαδή και αρσενικό και θυληκό αναπαραγωγικό σύστημα {γονάδες}) και έτσι μπορεί, εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να πολλαπλασιαστεί χωρίς "παρτενέρ"...
![]() ![]() ![]() Όπως και να'χει... καλή τύχη... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πες κι εγινε!!! μολις προχτες προσεξα το νεο μας συγκατοικο!
ενα μπεμπουλι κυκλοφορει πλεον στο ενυδρειο μου ![]() ![]() ![]() ειναι κι αυτο σαν την μαμα του (ή τον μπαμπα του) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρι ζεμπρα | johnjohn7 | Σαλιγκάρια | 1 | 07-03-14 13:01 |
παράξενο σαλιγκάρι | hlias_ria | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 20-04-12 01:15 |
Σαλιγκάρι | Sophie | Σαλιγκάρια | 19 | 26-05-10 14:30 |
Σαλιγκάρι ? | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-03-04 00:32 |