|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Λουση μιλουσε για Καστανιά...
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι για την καρυδια μιλαει!εγω εχω βαλει ξυλο απο καρυδια στο ενυδρειο μου εδω και 4 μηνες περιπου..δεν εχω κανενα προβλημα,μεχρι στιγμης.οσο το αν δεν φυτρωνουν γυρω της αλλα φυτα δεν υσχυει!δεν ειναι καθολου τοξικη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και για τα δυο ξύλα έλεγα.
Για την καστανιά ρωτούσα γιατί έχω σκοπό να πειραματιστώ, και για την καρυδιά απόρησα, γιατί εγώ την ξέρω σαν ζωντανό δέντρο. Να φανταστείτε ότι αν κάποιος κοιμηθεί κάτω από καρυδιά κάνει βαρύ ύπνο και ξυπνάει με βάρος στο κεφάλι!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω την καρυδια σαν ζωντανο δεντρο την ξερω,δεν εχουν κανενα προβλημα τα φυτα που ειναι απο κατω τους.ισα ισα που κανει και ωραια σκια το καλοκαιρι.εγω το κομματι ξυλου που εβαλα ηταν τελειος ξερο,το εβρασα το καθαρησα και το εβαλα μεσα και ειναι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά φυτά τα καταφέρνουν, αλλά τα περισσότερα ... εδώ στα βόρεια τουλάχιστον δεν τα καταφέρνουν.
Ένας γνωστός μου γεωπόνος δεν τις θέλει γι' αυτόν το λόγο.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι η καρυδιά έχει την ιδιότητα να μην επιτρέπει άλλα φυτά (ανταγωνηστές) να αναπτυχθούν κάτω από αυτήν, πολλά δέντρα έχουν αυτή την ιδιότητα, όπως και τα πευκα, βεβαια δεν ξέρω αν αυτό την κάνει ακατάλληλη για ενυδρείο, δεν έχω ιδέα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY. Ψύξη του νερού στο ενυδρείο. | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-01-08 21:03 |
Υπολογισμός του CO2 σε σχέση με το pH και την σκληρότητα του νερού | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 15:15 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Eheim 2213 και 80λτ ενυδρείο/Oξυγονωση του νερού | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 16-11-05 16:15 |
Ξύλα με φυτά ''του εμπορίου'' | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-03 22:45 |