|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου έφτασαν το 1,5 εκ. αλλά εγώ τα δίνω και ταμπλέτες βυθού! Τα προσέχω τα χρυσά μου!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο τυπος
![]() Μια ερωτηση, αυτα τα αpple snails αναπαραγοντε ![]() Υ.Γ μην αναφερεστε στον μπομπ σφουγγαρακη γιατι θα μας βαλουν απαραιτητη η γονικη συναινεση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναπαραγονται και μαλιστα σχετικα ευκολα...
Αν ομως εσυ θελεις να ελεγξεις τον πληθυσμο, τοτε μπορεις να το κανεις πολυ ευκολα, καθως εναποθετουν τα αυγα τους εξω απο το νερο. Τα αυγα τους μοιαζουν σαν ενα μεγαλο τσαμπι.Το μονο που θα εχεις να κανεις λοιπον... ειναι να ξεφορτωθεις το τσαμπι.... Οταν γεννιουνται παντως δεν ειναι 3 εκατοστα και οταν μεγαλωνουν, γινονται πολυ μεγαλυτερα απο 3 εκατοστα
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα σοβαρο προβλημα με την αναπαραγωγη ενα τσαμπι αφησα και σκασανε καμια 100αρια μικρα!τα δωσα εδωσα και τους γονεις!πριν κανα εξαμηνο πειρα ενα μονο με σκοπο να μην αναπαραχθει ελα που γεναει το ατιμο 2 τσαμπια την βδομαδα εδω και κανα δυο μηνες!κανει σταση καμια βδομαδα και μετα παλι!
μαλλον θα ειχε γονιμοποιηθει και αποθηκευσει σπερμα πριν το παρω οπως εχω διαβασει αλλα ρε παιδια ποσο ειχε αποθηκευσει πια που γενναει τοσο? ![]() αφηστε εχει γινει πανω απο 10cm το πελμα του τερας!αλλα καθαριζει οτι υπολειμα τροφης μενει κανει καλη δουλεια!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει τα αυγα να ειναι και σχετικα... ¨τζουφια¨
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα τα χριστουγεννα που ελειπα ενα εμεινε καιρο και σχεδον εσκασε αν εχεις δει πολλα τσαμπια θα καταλαβεις τι ενοω φαινονται σχηματισμενα μικρα σαλιγκαρακια!
το να παρω ενα τσαμπι και να το βαλω αλλου γενικα δουλευει?νομιζω ειναι ευαισθητα και δεν θελουν μετακινηση θελουν παντα εξω απ το νερο και αρκετη υγρασια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρι ζεμπρα | johnjohn7 | Σαλιγκάρια | 1 | 07-03-14 13:01 |
παράξενο σαλιγκάρι | hlias_ria | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 20-04-12 01:15 |
Σαλιγκάρι | Sophie | Σαλιγκάρια | 19 | 26-05-10 14:30 |
Σαλιγκάρι ? | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-03-04 00:32 |