|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν περιμενα κατι ασχημο απο σενα αντρεα μου....
σουπερ.!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσε παρα πολυ μπραβο!!
ερωτηση την java fern πισω την εχεις πιασμενη σε ξυλα?πως δημιουργησες τοσο ωραια συσταδα?
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο! ΜΠΡΑΒΟ, καταπληκτικά τα φυτά σου και υγιέστατα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προλαβαίνεις να φτιάξεις άλλο για τον διαγωνισμό ;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Ανδρεα! τι γινεται?
πολυ ωραιο το ενυδρειακι, μου αρεσε πολυ το δασακι απο το Microsorum pteropus.. Θα μου αρεζε ακομη περισσοτερο αν μπροστα ειχες και κανενα χορταρακι. Δεν νομιζω ομως οτι στο επιτρεπει ο φωτισμος σου..σωστα? καλη συνεχεια και εις ανωτερα( διαγωνισμο ΠΣΦΕ) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!! Συγχαρητήρια!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |