|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη τη στιγμη εχω 4 lemon tetra, 4 Red tetra και 5 ροδοστομους.
Τα εβαλα αυτα γιατι ταιριαζουν με πολλα ψαρια. και τοτε προοριζομουν για Κ. και Ν. αμερικη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα ελεγες για ενα ζευγαρι Pelvicachromis pulcher ?
Iσως και καποιο ancistrus και ενα κοπαδακι corydoras...
|
||||
|
||||
![]()
για το ancistrus ναι, ειναι στα υποψιν μου, αλλα το Pelvicachromis pulcher δεν ειναι αφρικανικη κιχλιδα?(το λεω αυτο γιατι δε θελω να διαμορφοσω το ενυδρειο "αφρικανικα"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι το συγκεκριμενο δεν θελει περιβαλλον οπως αυτά των λιμνων malawi,victoria & tanganyika. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι ετσι και εφοσον ζει στα 6GH μαλλον δεν ειναι αφρικανικη κιχλιδα :Ρ
τοτε θα μπορουσα να το βαλω και αυτο, μιας και ειναι και ομορφο ![]() ![]() Αλλα εχω χωρο και για αλλα.. εσυ φιλε imichal εχεις να προτεινεις κατι? |
|
||||
|
||||
![]()
"Η πατρίδα του είναι μια αρκετά μεγάλη περιοχή της Αφρικής. Έχει βρεθεί στη νοτιοανατολική Νιγηρία, στο δέλτα του ποταμού Νίγηρα και στο νότιο Καμερούν. Εκεί ζει σε νερά στάσιμα ή με λίγη κίνηση και σε πολλές περιπτώσεις σε νερά υφάλμυρα. " Από το link που σου εστειλα.....
Μην μπερδευεις τα ψαρια των αφρικανικων λιμνων με αυτα των ποταμων οπως το κριμπ..... Βέβαια θα πρεπει να ξερεις οτι κατα την περιοδο αναπαραγωγής γινονται αρκετα επιθετικά με τα υπολοιπα ψαρια του ενυδρειου.....(αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω τωρα εγω.....) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα θα ήταν να μην έχεις πολλά είδη από κοπαδόψαρα, ένα ή δύο είναι καλά (κατά τη γνώμη μου ένα). Επίσης πρέπει να αυξήσεις τον αριθμό τους (ένα κοπάδι αποτελείται από 5-6 και πάνω). Καλό είναι να κάνεις αυτά που θα αποφασίσεις 12 ή και παραπάνω. Κρατώντας ένα κοπάδι, θα αρχίσει να αναδεικνείεται το τελικό αποτέλεσμα του ενυδρείου σου. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο είδος μελανοταινίας.
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-02-04 14:35 |