|
|
||||
|
||||
![]()
Η τιμή του;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
απλα ειναι η εργοστασιακη εκδοση του DYI και για καποιον που φοβαται να προσπαθησει να το κανει μονος του η δεν πιανουν τα χερια του. το βραδυ τι κανουμε?το αφηνουμε ετσι πως ειναι σε λειτουργια?
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή! Το DYI (όπως είναι αυτό το σύστημα) δεν μπορούμε να το κλείσουμε διότι το μείγμα δεν σταματάει να παράγει παρα μόνον όταν εξασθενίσει!!
Αν προσπαθήσεις να κλείσεις την έξοδο του αερίου το ποιο πιθανόν είναι να γίνει ο τόπος χάλια από το μπαμ.
|
||||
|
||||
![]()
οποτε το αφηνω ως εχει.δεν το πειραζω καθολου
![]() ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
ΣτοΣυγκεκριμενο συστημα θα μηπως θα ηταν καλο να βγαζουμε απο το ρευμα το διαχυτηρα το βραδυ και οι φυσσαλιδες να μενουν μεσα στη μεμβραβη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν το γνωριζω αυτο.ισως να ειναι και καλυτερα.απο την αλλη η μικρη σχετικα δυναμη του ολου συστηματος με το μεγαλυτερο μεγεθος του ενυδρειου μου απο αυτο που αναφερει ο κατασκευαστης πιστευω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα ολοκληρωμενου συστηματος CO2 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 18:56 |
Αγορα Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-06-07 19:12 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |
Αγορα Πλακοστομου | nikits72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 08-02-04 20:44 |