|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρκεί να μην κόψεις τους δρομείς με το που θα σκάσουν μύτη γιατί μπορεί να σταματήσει η ανάπτυξη του νέου φυτού ...
¶σε να μεγαλώσει λίγο και μετά κόβεις το νέο φυτό και το μεταφυτεύεις αλλού ..
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ, αλλά αυτό το γνωρίζω ήδη. Έχω βγάλει ήδη κλαδέματα και έχω δώσει. Η ερώτηση για τις βαλσινερίες είναι άλλη. Το κεντρικό φυτό, η αρχική ρίζα που είχα βάλει δηλαδή, έβγαλε και ρίζες πάνω απτο χαλίκι. Δηλαδή σαν να μεγάλωσε ο κορμός του? πως να το πω? Στην ουσία το ίδιο φυτό έχει και ρίζες οι οποίες δεν είναι μέσα στο χαλίκι αλλά μερικά εκατοστά πάνω απαυτό. Με αυτές τι κάνω? (δεν έχω βγάλει και φωτογραφία για να ανεβάσω. ελπίζω να μπορέσω να βγάλω μια μήπως και ξέρει κάποιος να μου πει)
Για την ανούμπια τι κάνω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνουμπια σε ξυλο | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-11-07 15:24 |
ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΟΥΜΠΙΑ; | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-11-07 00:12 |
βαλισνεριες | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 25 | 11-04-07 16:17 |
ανουμπια κοκκινωπη..... | klaz | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 05-10-05 08:52 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-05 15:09 |