|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο,μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε σου σαπιζουν μετα τα φυλλα τους σιγα σιγα αφου τα κοψεις με ψαλιδι? εχω και εγω προβλημα τα crinum μου εχουν κανει κοντα ενα μετρο φυλλα και κανουνε σβουρες στην επιφανεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- για τα crinum δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις με 1-2 φύλλα, να δεις πως πάνε? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 15-01-08 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |