|
|
||||
|
||||
![]()
Κομπλε? (θερμοστατης,φιλτρο κτλ)
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο σου κατι τετοιο λεω να φτιαξω για το δωματιο και εγω εχει τη χαρη του και το μικρο !
|
||||
|
||||
![]() Έ πολλά θές και εσύ ... ![]() Φίλτρο βάζεις ένα μικρούλι κρεμαστό και έναν μικρό θερμαντήρα και είσαι κομπλέ .. Βασικά τέτοιους κύβους έχω δεί μόνο σε ένα μαγαζί, στο Fish Only, στην Αγ.Παρασκευή ..
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να μαζευόμαστε οι κυβολάτρεις
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε με τις πισινες σας....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοροϊδεύουμε κλαζάκο;;; εκ του ασφαλούς που δεν θα σε δω αύριο; πρόσεχε την πλάτη σου...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται χε χε χε
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακη μιλας σοβαρα?Ετοιμαζεις μισολιτρο??Θα χει ενδιαφερον...Πως το σκεφτεσαι??
(απορω τι θα φυτεψεις εκει μεσα) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κι εγω ενα 20λιτρο και ενα 7 λιτρο τα οποια θα τα ξαναφτιακσω σε κανα μηνα και θα σας παρουσιασω...
χεχεχεχε (κλαζ ... στο 1μλ ποσους δισκους εχεις? .... το νερο ειναι απο Α.Ο. ?... μετρισεις? ) (κανω και λιγο χιουμος...ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα τέτρα έχουν την τάση να πηδάνε έξω από το νερό, εγώ παλιά είχα ένα κοπαδάκι σε ενυδρείο 60cm και το καλοκαιρι που αφησα ανοιχτό το καπάκι λόγο ζέστης βρήκα 2 τετρα στο πάτωμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου Νίκο, αλλά σαν το 500λιτρο δεν είναι τπτ
![]() ![]() (μήπως να κάνουμε ένα πρότζεκτ να προωθήσουμε νέα μόδα: "ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ" ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το νανάκι σου!!!!
Παίζει να σε αντιγράψω [τελίως] σε λίγες μέρες! ΥΓ μία καφετέρια-bar στο μαρουσι την έχουνε γεμίσει με ενυδρεία αλμυρού νερου [με κάτι ψάρια σαν τους pleco του γλυκού],στις κολώνες έχουν μικρα εντοιχιζόμενα ενυδρειάκια με anubies και στην μέση έχουν ένα τεράστιο με έναν καρχαρια + ένα reef πιο δίπλα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεο ενυδρίο με χρυσόψαρα και προβλήματα... | miz | Χρυσόψαρα | 10 | 29-05-07 21:16 |
Nεο ενυδρειο! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-04-07 02:47 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |