|
|
||||
|
||||
![]()
πες μωρε....plz!
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θηρευτες ψαχνεις κοιτα στην αναλογη κατηγορια αλλα γενικα θες αρκετα λιτρα για να κανεις μια αρχη<200-300> και σχετικο διαβασμα ακομα τα περισσοτερα απο αυτα τα ψαρια ειναι δυσευρετα και σχετικα ακριβα και τις περισσοτερες πληροφοριες θα τις βρεις σε ξενα φορουμ η site
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπααααα......
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατάλαβα καλά, το άγρια που λέει η φίλη μας, είναι ψάρια τύπου tiger barb και χειρότερα οσο αφορά την συγκατοίκηση με άλλα στο ενυδρείο.
Τα τιγράκια πχ είναι "αγρια" όταν συγκατοικούν με ψάρια με μεγάλα πτερύγια. |
|
||||
|
||||
![]()
μερικα πετ σοπ που δεν ξερουν εχουν ψαρακια σαν τα γκαπι,νεον,ξιφοφορους κλπ σαν ημερα ενω γκουραμι,αγγελοψαρα,πλεκο κλπ σαν αγρια..μηπως καπως ετσι τα εχει μπερδευσει και η mary-z?δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι τα αγρια και ποια τα ημερα που θελει να πει.....
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα εννοεις θηρευτες ψαρια τα οποια οση γοητεια και να κρυβουν δεν γινεται να τα βαλεις σε 120 λιτρα .
......δυστυχως οχι. ....ναι θα μεγαλωσουν θα ζησουν και ισως και για μεγαλο διαστημα...............αλλα σκεψου ενα παγκασιους ενα καλαχερ ακομα και να σου κρατησει στα 120 λιτρα ενυδρειο θα φτασει σε ενα σημειο που δε θα μπορεσει να στριψει να γυρισει πλευρα. ....σα να εχουνε εσενα μεσα σε ενα κουτι 5*1,5 και να μη μπορεις να γυρισεις πλευρα ...μονο μπρος πισω...... θα σου προτεινω και εγω ενα ενυδρειο 300 λιτρα (λιγοι μπορουμε να εχουμε 400αρια 500αρια και ανω) στο οποιο να βαλεις τα οσκαρ σου να παρουν μια ανασα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαράκι!!!!! Κατ' αρχάς συγνώμη για την οικιότητα, αλλά νοιώθω το προβλημα σου, μιας και ειμαι συμπάσχων!!!!
Και εγς τις ίδιεσ σκέψεισ με εσένα κανω όσον αφορά τα είδη που θα βάλω!! Αν δεν σου κάνει κόπο, κοίτα στο θέμα για συζήτηση "karxariakia", να δεισ εμένα τι μου είπαν και μετα αποφάσισε τι θα κάνεις!!! Εμένα πάντωσ με έπεισαν να μην βάλω καρχαριοειδή! και θα καταλάβεισ το γιατι, από μία φωτό που μμε έστειλαν!!! Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου!!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Galaher | epistimon | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 04-12-05 19:52 |
Θάνατος GALAHER | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-12-05 14:04 |