|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού χωράει μέσα στο ενυδρείο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα βάρους αλλά θα φάει πολύ χώρο (λίτρα) και δεν σου κάνει και σπηλιές.
|
||||
|
||||
![]()
θα μπει σε ενυδρείο που ηδη τρεχει ή προοριζεται για νεο ενυδρειο? Ειναι ασβεστολιθικος ? Πας για malawi? Πες μας μερικες λεπτομερειες....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα!!!!
οπως σου ειπαν και πιο πανω δεν μας λες τι εχεις σκοπο να φτιαξεις και τι ψαρια θα φιλοξενισεις... αν χωραει στο ενυδρειο σου απλα βαλε απο κατω αφρολεξ να μην ακουμπαει απευθειας στο τζαμι... αν θες να φτιαξεις καπιο βουνο σε μια μερια ισως να βγει κατι ομορφο αλλα αν εχεις σκοπο να βαλεις ψαρια που θελουν σπηλιες, δεν κανει, θελεις πολλες και πιο μικρες πετρες... ελπιζω να σε βοηθησαμε...
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΟΥΙ ΕΙΝΑΙ 60cm ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Elite Corner 120 120X85X60 ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ THANASH76 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι...
επιδη ειδα στην φωτο οτι εχεις πιασει σφυρι και καλεμι... προσεχε να μην εχει εχμηρες ακρες ο βραχος γιατι θα κοπει κανενα ψαρι.. παντος θα ηταν προτιμοτερο να εχεις πολλες και μικρες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω και γω την γνωμη μου......??θα ττην εσπαγα στα δυο μπορει και τρεια κομματια και θα επαιζα μπαλα συνδιασμους.......
βεβαια ρισκαρεις να μη σου βγουν τα κομματια βολικα και θα χαλασει και η πετρα........και ειναι πολυ ομορφη......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε mikele δεν χαλαει ... κι εγω το εχω κανει... απλα πρεπει να δεις ποθ πρεπει να την σπας... και μετα απλα φτιαχνεις τα σχηματα που θες... ευκολο ειναι .... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΗΣ ΑΛΓΗ | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-01-07 18:59 |
αραχνη??????? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 10-07-06 11:43 |