|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ειναι στην Κατηγορια aquascaping, σχολιαζουμε το aquascaping του? Η το μεταφερω στις Παρουσιασεις ενυδρειων?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη, όπου και να το πας, ζωγραφίζει...
Τι να σχολιάσουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Aν και το σεταπ των φυτων ειναι λιγο ασχετο , παρολα αυτα τα φυτα του φαινεται να περνανε καλα μεσα σε αυτο το ενυδρειο.. Αυτη η στελατα κοντευει να καλυψει ολο το ενυδρειο... και να φανταστεις οτι πολλοι παραπονιουνται οτι δεν τους στεκεται αυτο το φυτο στο ενυδρειο τους.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά στρατηγέ ΕΓΡΑΨΕΣ...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ζυγισμένα - στοιχιμένα τα φυτά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η στελάτα αδιεκείται στη φωτογραφία...ο κορμός της είναι φαρδύς σαν ένα δείκτη |
|
||||
|
||||
![]()
οι MH κανουν καλη δουλιτσα.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είναι τραβηγμένη από κινητό ρίξτε μια ματιά για να καταλάβετε για τις ψαρούκλες μιλάμε!!!! Εγώ όταν το είχα δει από κοντά το ενυδρείο είχα κρεμάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα
![]() ![]() ![]() http://img300.imageshack.us/my.php?i...2007044hp5.jpg
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις εδω?
Πάντως παιδια νομίζω ότι ένα τετοιο ενυδρείο θα θέλαμε όλοι οι μποσταναδες να έχουμε... Εγώ όταν το είδα από κοντά έπαθα την πλακα μου... ![]() ![]() Βασιλάκη αυτό είναι ![]() ![]() Υ.Γ. Τόλη βάλτο όπου νομίζεις εσύ ότι είναι καλύτερα... Θεώρησα ότι είναι πιο σωστό να μπει εδώ γιατί παρουσίαση έχει γίνει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιανου ειναι το ενυδρειο...
Για αυτο που λεει η Σονια, συμφωνω κι εγω και γιαυτο ρωτησα αν σχολιαζουμε το aquascaping ή οχι. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοντα στη Θεσσαλονίκη, προς τα νότια.
|
|
||||
|
||||
![]()
παααααααρα πολυ κοντα στο λιτοχωρο........
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Reef φώτο | accnt | Φωτογραφίες μελών | 9 | 22-04-07 09:32 |
Ερωτήσεις ενός νέου χομπίστα | harilaos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-06 09:51 |
Ισορροπία ψαριών και χομπίστα. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 16-12-05 00:21 |