|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πραγματικα απιστευτο!!!!!τερμα τα πλαστικα φυτα για μενα!!!!τεραστια διαφορα!!!αλλα να ρωτησω κατι?μου φαινεται δυσκολο εως αδυνατο να δημιουργησω κατι τοσο ομορφο....ειναι?θελω πολυ να προσπαθησω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, υπομονή θέλει σιγά σιγά και με προσοχή όλα γίνονται....
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό !! Εύγε !
![]() ![]() Αν σε δεύτερη φάση βάλεις και μπουκάλα CO2..... Θα γίνει χαμός ! Μπράβο ! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!Μπράβο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εμένα μου φαινόταν πριν 3-4 μήνες που μου μπήκε το ...μικρόβιο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η τελευταία φώτο ειναι...... ΟΥΑΟΥ!!!
πολυ ωράιο το τελικο αποτελεσμα. νομιζω το κλειδι της επιτυχίας είναι οι βαλισνέριες στην μέση,... δινουν μια αρμονια.. και μετα χτιζονται ολα τα αλλα
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια, φοβερο το ενυδρειο σου!!!!!! Μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο ενυδρειο...
σε λιγο ακομα καιρο θα ειναι τελειο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το ύψος του ενυδρείου μου ειναι 45 εκ. και γίνονται τόοοοοοσο μακριές που κρύβουν σχεδόν ολη την επιφάνεια και το φως δεν φτάνει μεχρι τα χαμηλά φυτά μου. Τις προάλλες έβγαλα μία και είχε μήκος, 80 πόντους!Τι κάνεις κ τις διατηρείς τόσο ωραία και γω δεν μπορώ???? ![]() Φοβερό το ενυδρειο σου...τρομερή η αλλαγή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ενυδρειο! να το χαιρεσε το καμαρι σου!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο,μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε σου σαπιζουν μετα τα φυλλα τους σιγα σιγα αφου τα κοψεις με ψαλιδι? εχω και εγω προβλημα τα crinum μου εχουν κανει κοντα ενα μετρο φυλλα και κανουνε σβουρες στην επιφανεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- για τα crinum δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις με 1-2 φύλλα, να δεις πως πάνε? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 15-01-08 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |