|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο! Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαιρομαι που σας αρεσε
![]() Tricky ... AIHUA RULEZ!!! Madfdg ... την εχω δοκιμασει σε διαφορα υψη και δουλευει καλυτερα το σκιμερ ετσι. Για το ballast το μαγνητικο τα εχω διαβασει.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω του μετρίου...
ΤΕΟ μήπως να άλλαζες επάγγελμα??? Πραγματικά το aquascape σου είναι απίστευτο!!!! Ζ_Χ άμα θέλεις ζωγραφίζεις!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στον Νεοκλή και σε μένα που σε ανεχόμαστε άχρηστε Και τώρα που χάρηκες τα κεφάλια μέσα γιατί έχουμε και μια εξεταστική!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα θερμα μου συγχαρητηρια
![]() Τελικα εχουμε φτιαξει αξιολογο team ! Το ειχα πει απο την αρχη οτι ολη σου η κατασκευη αξ αρχης ηταν αψογη και καλα μελετημενη. Ευχομαι η δημιουργια του υφαλου σου να σου χαρισει στιγμες a la hawaii style ![]() Α και μη ξεχασω βασιλη να παρω την επιταγη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι η ομάδα αυτή,ότι και αν κάνει,το κάνει ΤΕΛΕΙΟ!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και σε σένα Βασίλη. ¶ντε να δούμε κι άλλη ζωή όπως είπε κι ο Billy!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο project!! Συγχαρητήρια παιδιά! Το team δουλεύει άψογα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη , ποτε εβαλες τις αλγες στο sump ? ποσο καιρο αφοτου ξεκινησε το ενυδρειο ?
Τι φως τους εχεις και πως βλεπεις την αναπτυξη τους ?(αυξηση μαζας χονδρικα σε σχεση με την αρχικη ποσοτητα) Καθε ποτε τις αραιωνεις ?
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο τρεχει απο 1 νοεμβριου ... οι αλγες μπηκαν τελη νοεμβρη αν θυμαμαι καλα.
Τους εχω βαλει απο την πισω μερια του σαμπ μια οικονομικη λαμπα 16W ( 75 W) και πανε πολυ καλα , φουσκωνουν συνεχως (ταιζω πολυ και εγω βεβαια ![]() Σε σχεδον 2 μηνες τις εχω αραιωσει 2 φορες και σε 2 βδομαδες τις κοβω να θελουν αραιωμα παλι. Τον πρωτο μηνα ετρεχαν νυχθημερον για να ρουφηξουν περισσοτερο και τωρα τις τρεχω ~14 ωρες. Αλλα δε νομιζω οτι θα φουσκωνουν εξισου απο δω και περα γιατι το δουλευω λιγο καλυτερα το σκιμερ πλεον. Το αλλο καλο δε σας το ειπα... Κατα 90% εχω mantis μεσα στο ενυδρειο ![]() Πριν 10 μερες αρχισα να ακουω τακ τακ και σημερα βρηκα ενα μικρο καβουρακι τριχωτο , ψωφιο πανω στον αραγωνιτη... Ρε Madfdg πως το βλεπεις θα κατεβεις να βοηθησεις? ![]() ![]() ![]()
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 29-01-08 στις 16:33 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |