|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως τα αυτοματα συστηματα γεμιζουν νερο με μια αντλια και αδειαζουν απο υπερχειλιση. Για να σταματησει να τρεχει μια αντλια που αδειαζει το νερο αφου σταματησει, θα πρεπει να παρει αερα. Εκτος αν το σημειο που αδειαζει το νερο βρισκεται πιο ψηλα απο την επιφανεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο σύστημα αυτόματων αλλαγών νερού δεν υπάρχει στην αγορά...Όμως ακόμα και με τον λίγο χρόνο που έχεις(δεν μπορείς π.χ. να κοιμάσαι 15λεπτά αργότερα/λιγότερα
![]() ![]() Δεν είναι καθόλου δύσκολη ή χρονοβόρα η εφαρμογή του,περισσότερο φασαρία είναι να βρεις και να αγοράσεις όλα αυτά που χρειάζονται για να το φτιάξεις...
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Κωστα
ΟΚ, θα σου πω τον πονο μου λοιπον ...... Ξυπναω στις 06:00 το πρωι και τελειωνω κατα τις 20,21,22:00 το βραδυ ![]() ![]() Επι της αρχης ομως εχω συμφωνησει απολυτα μαζι σου οσον αφορα την ορθοτητα του ολου συστηματος ...... στην εκτελεση ομως κολλαμε. |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι αν τρεχεις τοσο πολυ ισως να ηταν καλυτερα να το αφησεις για λιγο το χομπυ
στο λεω αυτο γιατι αν καταληξεις να κανεις με το ζορι την απαραιτητη φροντιδα του ενυδρειου σου (κατι φυσιολογικο με τοσες ωρες δουλεια, η κουραση ειναι δεδομενη) τοτε ισως και να παψεις να ενδιαφερεσαι πλεον η να βαρεθεις ετσι και αλλιως για ποιο λογο να συντηρεις ενυδρειο εαν πας σπιτι μονο για υπνο; το βλεπεις καθολου; δεν μπορει καποια στιγμη σε 1-2 χρονια θα ηρεμησεις λιγο και τοτε θα ειναι καλυτερα για τα ψαρια σου και για εσενα (μην με παρεξηγησεις, δεν σε "διωχνω" απλα το ειχα παθει και εγω καποια στιγμη με ενα αλλο χομπυ και ξερω πως ειναι) Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα θα αναγκαστω να συνδυασω το τερπνο μετα του ωφελιμου κανοντας μια κατα τη γνωμη μου ωραια προταση και για μενα αλλα και για το συλλογο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21642. Παρακολουθησε το θεμα αν θελεις και οσο αφορα το εκτελεστικο του μερος το συζηταμε και εδω διοτι το οργανωτικο μερος του ταιριαζει πιο πολυ στην παραπανω κατηγορια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ειναι το μεγιστο ποσοστο αλλαγης νερου? | GeFior | Malawi | 49 | 08-01-08 15:31 |
Συστημα R/O | mpampis 1969 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-07 22:05 |
Περι αλλαγης νερου | AlexanderTheGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-05-07 23:23 |
Setup αυτοματης αλλαγης νερου | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 16-01-07 14:01 |
Αισθητηρας αυτοματης Πληρωσης νερου | netblues | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-08-05 06:57 |