|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι! Γιατί αν τους προσέξεις μαζί με τα άλλα ψάρια (όποια και αν ειναι αυτά) είναι μαζεμένοι και συνήθως τσιμπιμένοι στις ουρές τους!
|
||||
|
||||
![]()
Και έτσι να μην είναι νομίζω πως τα ενυδρεία στα petshops είναι "ανώνυμα" (αν μπορώ να το πω έτσι...), εντελώς άδεια, άντε με λίγο χαλίκι και συνήθως με ένα κοκτέϊλ ψαριών... Ετσι είναι δύσκολο (ΙΜΟ) να "δείξουν" τα όποια ψαράκια τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά...
|
|||
|
|||
![]()
σε ενυδρείο 55lt έχω μονομάχο με ξιφοφόρο .τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους.όταν ενοχλείτε ο μονομάχος πέφτει ένα κηνύγι για 1-2 δευτ/πτα και τέρμα και μάλιστα πολύ σπάνια.δε σε παίρνω στο λαιμό μου ας πουν τη γνώμη τους και οι εμπειρότεροι
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ο μονομαχουλης μου με αφησε για το ψαροπαραδεισο... μα ουτε μονομαχο δεν μπορω να συντηρησωωωω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ηταν παππους...
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω αυτο ελπιζω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!Δυστηχως οσο ομορφο ψαρι ειναι ο μονομαχος τοσο ασυμβατο ειναι με τα αλλα!!φανταστειτε να ηταν απολυτα ηρεμο κ να το ειχαμε σε κοπαδι με διαφορετικουσ χρωματισμους!!!Απλα τελειο!Τελος παντων εγω εχω 3 απο δαυτους σε μονομαχιερα κ ειπα να βγαλω τον ενα τον πιο ηρεμο κ να τον βαλω στο 65 λιτρο μου με τα 4 ινδιανακια 2 χηρες 2 γατοψαρα κ 2 ζεβρακια !!! Αλλα ματαια μολις μπηκε καταλαβα οτι στραβωσε κ πηγε να επιτεθει στα ζεβρακια μου!!αλλα δεν τα καταφερνε νομιζω τον τραβαγε το φιλτρο μιασ κ τον ειχα δει ολο το βραδυ κολλημενο στην σχισμη που μπαινει το νερο!!την επομενη μερα τον ειδα ν κρυβεται σε ενα διακοσμιτικο με κατεβασμενη την ουρα κτλ!πηγε να ξεμυτισσει αλλα δεχτικε επιθεση απο ενα ινδιανακι που του τσιμπισε την ουρα κ ξαναχωθηκε τρομαγμενος στο διακοσμιτικο!λεω δεν παει αλλο τον τσιμπαω κ περνει δρομο για την μονομαχιερα!Με το που μπηκε αλλος ψαρι ε ! Τεντωσε ουρα παλι κ εκανε μαγκιες στους αλλους 2 μονομαχους!!τουλαχιστον εκει περναει καλυτερα κ ας ειναι ποιο μικρος ο χωρος καπου 25 λιτρα.παντως το γεγονος οτι τον κυνηγησε ενα ινδιανακι μου φερνει στο μυαλο Δαυιδ κ Γολιαθ αφου στην αρχη ελεγα οτι θα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μεσα στο 65 λιτρο!!!Τελικα ειναι ολοι καλα κ αυτο μετραει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αααααχχχχ!!!! παει ο μονομαχος...... | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-04-06 10:54 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |