|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα,ειχα και γω μαλαουι καποτε.Αν ξαναφτιαξω θα κανω απο 700-800 και πανω αλλιως ποτε παλι αφρικα!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σε καταλαβαίνω κόπια στιγμή στα 400L έφτασα να έχω 60 ψάρια και δεν μπορούσα να τα δώσω σε κανέναν ώσπου ένας φίλος από Σπαρτή έστησε το παλιοτου ενυδρείο και του πήγα τα μισά ψαράκια μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη φυσιολογικες μετρησεις βρηκα.Για λεγε με το μπολι πως πηγαν οι μετρησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο συναντήθηκα με τον jimfytakis για να μου δώσει το μπόλι (και τον ευχαριστώ παρά πολύ για τον κόπο του ) το έριξα στο ενυδρείο μου και μετά 3 μέρες οι μέτρησης μου είναι αυτές (με κανονικο ταισμα)
NO2=0 ![]() NO3=25 PH=8 KH=9 GH=17 NH4=0 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΜΟΥ ![]() Μόνος μου δεν θα τα κατάφερνα τελικά |
|
||||
|
||||
![]()
Να προτείνω να κάνει μια μεγάλη αλλαγή νερού να ρίξει ΝΟ3??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια 2 μερες το εχω στο προγραμμα
tnx |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι 25-35 ΝΟ3.Εγω τοσο ειχα στο τελος της 2ης βδομαδας(εκανα καθε 15μερες) με 3 ενηλικα και 5-6μωρα λαμπιντο και εναν συνοδοντη.Αυτα σε 120λιτρα ενυδρειο.Παντα με φειδωλο ταισμα ε?!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απομακρυνση NO3 NO2 | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-05-06 22:11 |
NO3,NO2=0 problem? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-02-05 21:40 |
προβλημα με no2,no3,nh3/nh4 | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 22-10-04 00:30 |