|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαββατο πρωι εχω κανονισει για ΑΘηνα.Αν θες και σε βολευει να βρεθουμε Ομονοια...Μιας και καποια φιλτρα θελουν καθαρισμα θα σε βολεψει μια χαρα.Θα σου δωσω μπολι απο το 400αρι που ειναι σιγουρα καθαρο απο μικροβια εδω και πολυ καιρο
|
||||
|
||||
![]()
σου στελνο pm tnx
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε του και κάνα αυγό του ανθρώπου μιας και θα τον "φιλέψεις" με μπόλι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βοηθουσε να εφερνα μια σεβαστη ποσοτητα στρατιωτων,φακης και κερατοφυλλου για να βοηθησουν το φιλτρο?
ΥΓ>Γιαννη εσυ κατσε στα αυγα σου!!!Σου ετοιμαζω ενα ζευγαρακι κριμπ!Σε κανα μηνα θα ξεχωρισω τα φυλα!
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα φανε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς,ναι Μαλαουι....Το ξεχασα...
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι τα δικα μου ειναι πολυ ηρεμα τα εχω εκπαιδευσει ¨)))))
------------------------- μηπως θες κανενα malwi απο τους απογονους αλλα δεν ξερω τι φυλο ειναι . θες να σου στειλω καμια φωτογραφια??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ : 03-01-08 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απομακρυνση NO3 NO2 | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-05-06 22:11 |
NO3,NO2=0 problem? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-02-05 21:40 |
προβλημα με no2,no3,nh3/nh4 | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 22-10-04 00:30 |