|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχει περιπτωση να ηταν τα αυγα γονιμοποιημενα πριν 2 μηνες??? ![]() μακαρι να δω γαριδακια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γαριδάκια έχει και στο περίπτερο ![]() Οι 3 απο τις 4 γαρίδες στο γκαποενυδρείο μου είναι συνέχεια με αυγά στα πόδια τους ...... γαριδάκια δεν είδα ποτέ .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί μάλλον σου τις τρώνε τα γκάπι. Αν έχεις δει αυγά τότε κάποια στιγμή θα δεις και γαριδάκια με την προϋπόθεση να υπάρχουν μέρη να κρυφτούν. Επίσης ψάξτε στα φίλτρα σας, εγώ όποτε τις έχανα τις έβρισκα στο φίλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παρα πολλες κρυψωνες λογω του πολυ χοντρου χαλικιου που εχω για υποστρωμα!
δηλαδη αν καταλαβα καλα αφου τα αυγα ειναι στα "ποδια" της σιγουρα θα εκολαφθουν? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό δεν το κατάλαβα βρε Δήμητρα...για εξηγησε το, σε παρακαλώ.
|
||||
|
||||
![]()
δες την παρουσιαση μου!
εννοω οτι η πετρα που εχω χρησιμοποιησει στον πατο πιστευω οτι δημιουργει κρυψωνες για νεογεννητα! η...οχι ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ ότι το άνοιγμα είναι αρκετά μεγάλο για τα γκάπι...
Θα σου πρότεινα φυτά...πολλά φυτά,τουλάχιστον στη μία πλευρά ![]() Θα μπορούσες να 'κλείσεις' το άνοιγμα απο τις πέτρες με java moss.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |