|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Που ξέρεις? Μπορεί να βγάλει ο .... βράχος.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ανεμώνη? ![]() ![]() ![]() Εδώ να ρωτήσω κάτι Γιάννη. Βρήκα ένα κομμάτι από ψόφιο κοράλι σε πολύ άσχημη κατάσταση και με αρκετές επικαθήσεις επάνω που δεν ξέρω πως αποκαλούνται! Αυτό μήπως πρέπει να το βγάλω?
|
||||
|
||||
![]()
Μανώλη θα πρέπει να προσέξεις τον κόκκινο κλόουν.Αν δεν με μπερδεύει η φωτό είναι ο Premnas biaculeatus και δεν είναι απο τα καλύτερα παιδιά
![]() http://www.liveaquaria.com/product/p...pcatid=758&N=0 Όσο για τις ανεμώνες , ναι μπορεί να βγάλει ο βράχος μονος του.....aptaisia ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το ξέρω αυτό με τις aptaisia και πολύ φοβάμαι οτι λίγο ποιο πάνω σε αυτό το κομμάτι του βράχου κάτι βλεπω!
Είναι όμως δύσκολη η φωτογράφισή του. Η φωτό που βλέπω (με το clown) μάλλον είναι αυτός που λες! Βέβαια έχει στα πτερύγιά του και λίγο μαύρο χρώμα! Η κοπελιά που είχε το ενυδρείο μου έχει πει οτι δεν της έζησε κανένας άλλος μαζί του! Λες? Μήπως πρέπει να τον βάλω αγγελία? Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να έχω 2 clown τους λεγόμενους Ocellaris ή κατά κόσμος nemo. edit: Η λευκή γραμμή όμως στη μέση του σώματος του ψαριού (κάθετη) εκτείνετε μέχρι κάτω!
|
||||
|
||||
![]()
Μανώλη τπτ δεν είναι δεδομένο με το χόμπυ μας.Απλώς είχα και εγώ ένα και δεν μου άφηνε σε χλωρό κλαρί κανένα ψάρι που έμπαινε στην περιοχή του.Μέχρι και σε Λευκόστερνο την έπεσε , άσε που μου έκανε και τον αραγωνιτη χάλια όπως τον σήκωνε με την ουρά του.Τελικά μετακόμισε μαζί με το "σπίτι" του και εγώ απολαμβάνω τώρα ένα ζευγαράκι ocellaris
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια είναι η λύση?
|
||||
|
||||
![]()
Για τις aptaisia?Απο αυτό : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...or/manufac.581
μέχρι self made διαλύματα με ξύδι και kalkwasser ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η καλύτερη ερασιτεχνική γεννήστρα που είχα μέχρι στιγμής | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-10-07 17:27 |
OSCAR ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!! HELP | paschalis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 15-10-07 17:33 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
Όχι δεν κρυώνει... | koko | Malawi | 6 | 21-01-05 00:52 |