|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατάλαβα καλά, το ενυδρείο θα αρχίσει να λειτουργεί χωρίς ζωντανό βράχο και χωρίς κάποιο εξωτερικό βιολογικό φίλτρο, μόνο με το υπόστρωμα (επέστρεψε το rowalithκαι πάρε αραγωνίτη) και με τα 10 κιλά του νεκρού βράχου.
Έτσι όμως δεν θα λειτουργήσει. ΘΑ πρέπει προτού βάλεις μέσα οτιδήποτε ζωντανό να βάλεις τον ζωντανό βράχο. Μόνο τότε άλλωστε θα εποικιστεί με ζωή το υπόστρωμά σου και ο νεκρός βράχος. Αλλά ιδιαίτερα για τον νεκρό βράχο, για να γίνει ζωντανός, θα πρέπει να είναι νεκρό κοράλλι και όχι τπτ ασβεστολιθικά δικά μας «νταμάρια»… Επίσης θα χρειαστείς ακόμα λίγη κυκλοφορία. Εφόσον θέλεις σε βάθος χρόνου να το πας για reefξεχνάς κάθε μη reefsafeψάρι (για να πιαστούν έπειτα θα πρέπει να διαλύσεις το ενυδρείο), καθώς επίσης και οποιαδήποτε θεραπεία με βάση τον χαλκό και όχι μόνο… Και όπως είπε και ο Βασίλης, οπωσδήποτε έναν «διπλό» ελεγκτή θερμοκρασίας.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά δεν θα έβαζα τπτ, από άλλο ενυδρείο. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Κατά τα άλλα, έτσι είναι o.k. Aν δεν μπορείς να βάλεις νεκρό ή ζωντανό βράχο, βαλε τις τραγάνες.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω νεκρο βραχο και τις τραγανες.Ζωντανο δεν εχω ακομη λογω χρηματων.
![]() Σ'ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις μπορείς να φτιάξεις μια κερκίδα για να ακουμπίσει ο βράχος σου. Έχει ξαναειπωθεί στο forum πολλές φορές το θέμα με την κερκίδα. Κάνε ένα search να δεις και φωτογραφίες.
|
|||
|
|||
![]()
Για την κερδιδα βρηκα απο το μαγαζι που δουλευω πλεξιγκλας και θα φτιαχτει μια το απογευμα.
Και μιας και θα μπει το εξωτ.φιλτρο σε λειτουργεια,πως να βαλω μεσα τα υλικα? ειναι ενα 404 fluval και εχω ενεγο ανθρακα,αντιφωσφορο και υαλοβαμβακα. Να γινει μονο χημικο αφου θα μπει μετα και ο Ζ.Β. ? και πως? Βεβαια υπαρχει και ενα ακομα fluval 304 εξωτ. να το βαλω και αυτο? Οχι εε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
Γιατι υπαρχει λαθος ωρα στα ποστς? | mikenuke | Greek Aquarist's Boards | 4 | 24-09-04 21:57 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |