|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !!! πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!! καιρό είχα να δώ όμορφο DIY ενυδρείο...
Είμαι άλλος ένας που περιμένει να το δεί αυτό το ενυδρείο με guppys... Φίλε μας περιμένουμε μελλοντικές φωτογραφίες του ενυδρείου σου και αναλυτική παρουσίαση αλλά πάνω απο όλα περιμένουμε τα φώτα σου στο θέμα DIY chiller ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο θέαμα θα είναι!! Αλλά οι πέτρες τι θένε εκεί μέσα?
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια παιδια!!!!!!!
Αρχικα: το φωτιστικο ειναι κρεμαστο απο το ταβανι και περιλαμβανει αναρτηση αγοραστη πτυσομενη διπλου εμβολου(εψαξα πολυ παιδια.....!) ειναι η βαση για το μελλοντικο μου aquascape(φυτα και δεν συμμαζευεται...!) Οι πετρες οσο και να σας φαινεται περιεργο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΕΣ για ολο το σκηνικο.... τα γκαπακια που βουτηξανε σημερα(!)(με στρωμενα υλικα απο το μικρο το ενυδρειο μου για να μην με βαρεσετε) εχουνε βρει πολυ καλες κρυψωνες. Τα εβλεπα και δεν το πιστεθα ποσο γρηγορα προσαρμοστηκαν!!!! Εχει αρχισει και η κλασσικη θολουρα(κοινως ειναι γαλακτερο..) αλλα σιγα και σταθερα ξεθολωνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και γω με την σειρα μου οτι στο συγκεκριμενο ενυδρειο επεσε οντως παρα παρα πολυ δουλεια και ειδικοτερα παιδευτηκαμε πολυ με το φωτιστικο.Να πω οτι για το φωτιστικο το ξεκινησαμε απλα με 2 Τ5 αλλα για το μελλον εχει πολλες προδιαγραφες.Χωραει ανετα 2 HQI και 4 Τ5.Εξαλλου γιαυτο φτιαχτηκε ετσι.Το ολο project του φωτιστικου μας κοστησε κατι λιγοτερο απο 300 ευρω κομπλε ενω ενα αντιστοιχο επωνυμο ξεκιναει απο 600.
Η ιδεα των guppy υπηρχε απο την αρχη καθως ειναι ενα απο τα ωραιοτερα και ευκολοτερα ειδη.Το ενυδρειο στο μελλον θα φυτευετει με ευκολα φυτα...Αναμενουμε ολοι εξελιξεις!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ασχετως γουστου (για τις πετρες), τα ζωοτοκα γενικως θα νιωσουν πολυ πιο ασφαλη σε ενα αξιοπρεπως φυτεμενο ενυδρειο.
Η διαφωνια μου με τα γκαπι στο συγκεκριμενο ενυδρειο ειναι οτι απο οτι βλεπω στις φωτος, θα φαινεται απο λιγο μακρια. Οταν ενα ενυδρειο το βλεπεις απο μακρια, θες λιγο μεγαλυτερα ψαρια - τα γκαπι δεν θα φαινονται (εξαιρεση μεγαλα κοπαδια μικρων ψαριων οπως τα νεον οπου το εφφε γινεται απο το "κοπαδιασμα"). |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον.....
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά
![]() ![]() ![]() Τον τελευταίο καιρό νομίζω πως στη Θεσ/νικη υπάρχει οργασμός εργασιών... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ο φίλος πειρατής, έχει τις βάσεις για ένα ωραίο θαλασσινό !!!
![]() (Εκτός του φάρδους του ενυδρείου...)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συλλογή πληροφοριών για DIY sump | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 28-09-07 09:20 |
DIY ενυδρειο | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-01-07 13:39 |
DIY Sump & Drip Tray | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 19-12-05 14:46 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
DIY sump/refugium | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-10-04 05:00 |