|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα... Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα εργοστασιακά!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!
![]() ![]() ![]() Πιο πολύ από όλα όμως μου άρεσε το φωτιστικό!!!! Μπράβο!!! Για αρχή καλές είναι οι Τ5, αργότερα όμως και όταν θα "μπεις στα βαθια" εγω προσωπικά θα έβαζα και 2 metal halide ![]() Επίσης 300 λίτρα για guppy ακούγεται κάπως αρχικά... Αλλά σίγουρα θα δίνουν πολύ χρώμα και κίνηση μέσα στο ενυδρείο σου....!!! Είναι καλη επιλογή για κάποιον που ξεκινάει τώρα και θα σε ανταμείψουν με πολλές πολλές γέννες....!!! Καλή αρχή από μένα... Περιμένουμε νέο update με γεμάτο ψαράκια...!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά μπράβο!!!!
Πραγματικά πανέμορφο! Παράθεση:
Υ.Γ.Φίλε πειρατή όταν μπούν και τα ψάρια στείλε μερικές φωτό,ειλικρινά θέλω να το χαζέψω το θέαμα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Απλά δεν έχουμε δει πολλά 300 λίτρα μέσα με guppy... Ίσως γιατι κανείς δεν έχει επχειρησει ένα τετοιο project για πρωτο του ενυδρειο.... πολύ καλά θα κάνει ο φίλος μας... Θα είναι γεμάτο χρώμα μεσα το ενυδρείο...
Πραγματικά θέλω να το δω και μετά απο κανένα 2μηνο που θα έιναι full στα γκαπυ... φοβερο!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως,θα είναι πανέμορφο!!!!Και μπράβο στο φίλο που θα το επιχειρήσει,αναμένουμε φώτος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !!! πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!! καιρό είχα να δώ όμορφο DIY ενυδρείο...
Είμαι άλλος ένας που περιμένει να το δεί αυτό το ενυδρείο με guppys... Φίλε μας περιμένουμε μελλοντικές φωτογραφίες του ενυδρείου σου και αναλυτική παρουσίαση αλλά πάνω απο όλα περιμένουμε τα φώτα σου στο θέμα DIY chiller ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο θέαμα θα είναι!! Αλλά οι πέτρες τι θένε εκεί μέσα?
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια παιδια!!!!!!!
Αρχικα: το φωτιστικο ειναι κρεμαστο απο το ταβανι και περιλαμβανει αναρτηση αγοραστη πτυσομενη διπλου εμβολου(εψαξα πολυ παιδια.....!) ειναι η βαση για το μελλοντικο μου aquascape(φυτα και δεν συμμαζευεται...!) Οι πετρες οσο και να σας φαινεται περιεργο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΕΣ για ολο το σκηνικο.... τα γκαπακια που βουτηξανε σημερα(!)(με στρωμενα υλικα απο το μικρο το ενυδρειο μου για να μην με βαρεσετε) εχουνε βρει πολυ καλες κρυψωνες. Τα εβλεπα και δεν το πιστεθα ποσο γρηγορα προσαρμοστηκαν!!!! Εχει αρχισει και η κλασσικη θολουρα(κοινως ειναι γαλακτερο..) αλλα σιγα και σταθερα ξεθολωνει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συλλογή πληροφοριών για DIY sump | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 28-09-07 09:20 |
DIY ενυδρειο | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-01-07 13:39 |
DIY Sump & Drip Tray | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 19-12-05 14:46 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
DIY sump/refugium | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-10-04 05:00 |