|
|
|||
|
|||
![]()
Διστυχως δεν εχω και τετοιες μερες που να βρεις.
![]() Μπορω με καποιο τροπο να πιστοποιησω οτι εχω ζευγαρι,και πεστε μου αν ταιζω κανονικα αυτο το διαστημα. Καποια απο τα αβγα παρατηρω οτι εχουν ασπρισει. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχουν ασπρισει μονο καποια αυγα πιθανοτατα τα υπολοιπα να ειναι γονιμοποιημενα, αρα εχεις ζευγαρι. Για σιγουρια παρακολουθα την εξελιξη των αυγων ακομα μια δυο μερες, λογικα θα δεις ουριτσες.
Ταιζεις κανονικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη ειναι η κατασταση εως αυτη τη στιγμη.
Και μια γενικη του ενυδρειου αυτη την εποχη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 31-12-07 στις 18:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Διστυχως ενω χτες προλαβα να δω ουριτσες σημερα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα πανω στο φυλλο.
Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να δω ψαρακια απο εδω και περα. Αν δε κανω τιποτε θα συνεχισω να εχω γεννες με τα ιδια αποτελεσματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν θες να κανεις μια επιτυχημενη αναπαραγωγη θα πρεπει να αφιερωσεις και χρονο, και να εχεις μια υποτυπωδη υποδομη.
Χρονο για να μαθεις τις αναγκες του ειδους απο ολες τις αποψεις, να μαθεις και να προβλεψεις τις διατροφικες αναγκες των μικρων, και τουλαχιστον δυο ενυδρεια για το μεγαλωμα τους. Αν θες να μπεις στην διαδικασια, το συζηταμε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω ημουν αυτος που ρωτησα αρα θελω να μπω στη διαδικασια αν και αυτο εξαρτατε απο το τι ακριβως χρειαζετε ακριβως. |
|
||||
|
||||
![]()
εννοει μαλλον ενα ακομα για να μεγαλωσεις τα μικρα .....το οποιο φανταζομαι οτι θα πρεπει να ειναι αδειο ....χωρις εσωτερικη διακοσμιση χαλικια για να μπορεις να το καθαριζεις απο τα υπολοιματα τροφης.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Αγγελοψαρα | kdros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-07 11:02 |
Γεννα αγγελοψαρα | kdros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-07 13:53 |
Βιντεο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 30 | 11-11-06 13:36 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Γεννα απο brichardi | alfacom | Tanganyika | 3 | 06-04-04 17:39 |