|
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί με 3 σκαλάρια, 8 τιγράκια , 4 χήρες,4 ινδιανάκια,1 γκόλντ γκουράμι και 1 μικρό πλεκόστομο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όλα αυτά στριμωγμένα στα 96 μεικτά λίτρα?
|
|||
|
|||
![]()
Για πείτε μου τί να κάνω.Μήπως να του κανω ευθανασία;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός είναι άλλος πλέκο ή αυτός που χάρισες?
Μας έχεις μπερδέψει! ![]() Δώσε τα ασύμβατα με το ενυδρείο σου ψάρια και μετά με διάβασμα και σκέψη αποφάσισε τι θα κάνεις τα 96 λίτρα σου! Επιλογές υπάρχουν για να χαρείς ένα όμορφο και απροβλημάτιστο ενυδρείο! Καλό διάβασμα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός που χάρισα ήταν ένας μπούλντογκ πλέκο που μου το έφερε ο πατέρας μου δώρο αλλά είχα ίδη 2 ΄λέοπαρντ πλέκο και αποφάσησα να τον χαρίσω στον ξάδελφό μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόπο ρε φίλε,ειλικρινά έχω μπερδευτεί πολύ με την πάρτη σου.Έχεις χάσει τη μπάλα,πότε τα προλαβαίνεις όλα?....να ασχοληθείς με ψάρια,ασθένειες, απώλειες,να ρωτήσεις στο GAB,να απαντήσεις,να ανοίξεις καινούριο πόστ.Στο τέλος απο το πολύ άγχος και στεναχώρια θα βγάλεις και σύ ick....Και ξέρεις μετά ε?Αλατάκι και άγιος ο θεός.....για σένα κάνει και το κοινό αλάτι!!!!
Κοίταξε να ηρεμήσεις λιγάκι και μήν αγχώνεσαι, θα μάθεις σιγά σιγά, με το άγχος δε θα φτιάξουν όλα ούτε θα μάθεις γρηγορότερα....
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι άσχετο.Δεν καταλαβαίνω τί συμαίνει πμ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλεκο σε κίνδυνο | matthaios007 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 14-03-07 01:08 |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
Αναγνωριση πλεκο | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 18-03-05 20:55 |