|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω με παραπήρατε στο ψιλό, τύφλα να έχουν οι ανθισμένες μου ανούμπιες.
Στα σοβαρά τώρα (μην σε κάνω και τρέχεις τσάμπα) δεν χρειάζομαι τραγάνες καθώς δεν έχω άλλο ενυδρείο και ούτε με βλέπω να φτιάχνω. Εσύ όμως αν θες τραγάνες να πας στο Κίνι, δίπλα στην προβλήτα τις πετάνε οι ψαράδες όταν καθαρίζουν τα δύχτια. Χουχουχου μην με ρωτάς πως το ξέρω, δεν θα σου πω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ!!! μιας και δνε θες τραγανες να μην τον βαζω σε κοπο κι εκεινον... κι αν ποτε θελησεις να βαλεις τραγανες δεν θα μου ζητησεις... θα πας στο κινι να μαζεψεις απο εκει που τις πετανε και αν φτιαξεις ετσι ενυδρειο θα σου δωσω δωρο το δικο μου... ![]() ![]() οποιος σου ειπε να μαζεψεις απο εκει... θελει σε πεδευει... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τραγανες σε πια περιοχη γυρω απο την Αθηνα η Ατιικη μπορουμε να βρουμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! δυστυχος τραγανα μπορεις να βρεις μονο αν εχεις κανενα φιλο ψαρα που να ψαρευει με δυχτια και παραγαδια... ![]() στο εμποριο δεν μπορεις να βρεις.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κανενας φιλος ψαρας εδω μεσα....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι μπουκωμα αυτο????? | GeFior | Malawi | 5 | 28-07-07 19:47 |
τι ειναι αυτο? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-05-07 14:47 |
Θολό μάτι και αδυνάτισμα. | jimfytakis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-03-07 22:44 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |
τι ειναι αυτο??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 09-12-04 02:00 |