|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω της tropic marine(ανθρακικη),sera(σκληροτητα),και api(ph).το νερο της βρυσης ειναι ph 7.6,kh 6
|
|
|||
|
|||
![]()
Γενικώς,τα αντιδραστήρια της sera να τα αποφεύγεις,δεν είναι ακριβή.Για τις υπόλοιπες εταιρείες δεν έχω προσωπική γνώμη,καλύτερα να ρωτήσεις άλλους.Μου κάνει,επίσης,εντύπωση ότι το ΡΗ και το ΚΗ σου κάνουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα-με σόδα τα ρυθμίζεις;Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στη ρύθμισή τους και κράτα το ΡΗ γύρω στο 8(8.6 είναι υπερβολή για Μαλάουι!!)και τα ΚΗ και GH γύρω στο 10-12,αφού οι χαμηλές τιμές του δικτύου σου δεν ευνοούν ασφαλή ρύθμισή τους σε υψηλότερες τιμές(άσε που δε χρειάζεται κιόλας).
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα βαλει σοδα για την ανθρακικη και ανεβαζει και το ph,βασικα εβαλα 20μλ για 250λιτρα και μου εδωσε 3 με 4 βαθμους.οταν εκανα την αλλαγη ηρθε επεσε στο 8 το ph.οποτε θα κανω μετρηση την μερα που θα αλλαξω το νερο και θα δω που βρισκομαι, και αν ειναι σου στελνω ενα μηνυμα και αν δεν βαριεσαι μου απαντας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται πως δε βαριέμαι!!Περιμένω μήνυμά σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε sreargunner καλη χρονια! χτες εκανα την αλλαγη και μετρησα gh-11 kh-14 ph-8.3 με βλεπω παλι για χημεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά και σ'εσένα,φίλε ducatisti!Eίχες GH 11, KH 10 και PH 8,2 πριν την αλλαγή και μετά GH 11, KH 14 και PH 8,3. Συνολικά πέτυχες πολύ καλή ρύθμιση (βρήκες τη σωστή αναλογία της σκόνης ασβεστίου), δώσε απλά λίγη μεγαλύτερη προσοχή στη ρύθμιση με σόδα (δε φοβόμαστε τόσο την αύξηση της ΚΗ όσο την άνοδο του ΡΗ που μπορεί να επιφέρει η επιπλέον ποσότητα σόδας). Μια-δυο αλλαγές ακόμα να κάνεις και θα υπολογίζεις τις ποσότητες με το μάτι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες και σκληροτητα | casperon | Malawi | 7 | 13-12-07 18:34 |
σκληροτητα Αθηνας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-08-07 15:06 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
ευαισθησια φυτων σε σκληροτητα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 14:17 |
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 23-09-03 22:11 |