|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mmbuna;223759]Πολύ πιθανόν να καταπιεί την πρώτη της γέννα...
Αλλά επίσης πολύ πιθανό και να τα έχει βγάλει, οπότε θα τα δείς σε μερικές ημέρες (όσα επιβιώσουν). Βλέπεις δεν ξέρουμε πότε ξεκίνησε να 'κυοφορεί' οπότε δεν ξέρουμε σε πιο σημείο του κύκλου βρισκόμαστε... Ούτως ή άλλως, αφού ξεκίνησε το πανυγήρι, θα έχεις σύντομα και άλλες γέννες... στήνε μαιευτήρεια τώρα ![]() καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.... παιδια σημερα το labido μου δεν ειναι μπουκωμενο... ειναι ομως κυριος μεσα στα βραχια και βγηκε λιγο για φαγητο και μετα ξανα μεσα... παντος μπουκωμενο το εμεινε 3 μερες.... σημερα δεν εχει τιποτα, καθολου μπουκωμα... ισως τα εβγαλε οπως λες η τα εφεγε... εμενα αυτο που με ικανοποιει ειναι που πολυ γρηγορα προσαρμοστικαν και ενιωσαν σαν το σπιτι τους.... ![]() ![]() ![]() χαιρομαι που τους παρεχω καλες και ομορφες συνθηκες... και παλι χρονια πολλα...
|
||||
|
||||
![]()
αν σε κανα δυο μερες δε δεις τιποτα να κυκλοφορει μαλλον τα εφαγε.....
αλλα πρωτες γεννες συμβαινουν αυτα ..... χρονια πολλα..
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mikele;223819]αν σε κανα δυο μερες δε δεις τιποτα να κυκλοφορει μαλλον τα εφαγε.....
αλλα πρωτες γεννες συμβαινουν αυτα ..... χρονια πολλα..[/quote αν τα εφαγε θα την μαλωσω.... ![]() να μην τα αφησει ουτε γιορτες να κανουν... ![]() ![]() ![]() χαχαχα αν τα εφαγε δεν πειραζει, χαλαλι της... θα μαθει... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε κανα δυο μηνες απο σημερα θα την ξαναδεις μπουκωμενη. Αυτα συμβαινουν Θαναση, εγω το επαθα 2 φορες με τα σοκολοφι, υπομονη και συντομα θα γινεις πατερας.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφη ομως ολη η εμπειρια...εε.....???
|
|||
|
|||
![]()
Εαν εισαι τυχερος και εισαι εκει την ωρα του ζευγαρωματος....εκει να δεις ομορφια!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() παιδια οντως ειναι πολυ ομορφη ολη η εμπηρεια γενικα γυρο απο ολη τη διαδηκασια του ενυδρειου... σημερα το αρσενικο iodotropheus κρυβοταν στα βραχια και μολις περνουσε καποια θυλικια ανοιγε τα πτεριγια του ολο καμαρι και μετα την κυνηγουσε... ![]() ![]() πολυ διαβολος ο μαγκας... ------------------------- εννοειτε οτι θα ετοιμασω ενα μικρο ενυδρειο για γεννηστρα και θα ειμαι ετοιμος την επομενη φορα.... αλλα πειτε μου κατι... την θυληκια την βαζουμε μεσα οταν ειναι μπουκωμενη?? κι αν ναι, πως???? κρυβεται συνεχεια στα βραχια απο οτι ειδα τωρα... μαζευουμε τα μικρα οταν αρχισουν να κολυμπουν??? πειτε μου τι κανουμε και πως για να ειμαι κατατοπισμενος για την επομενη φορα.... σας ευχαριστω!!!!! τωρα παω για ποτακι... τα λεμε αυριο.... καλα να περασετε ολοι σας....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-12-07 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δεν πρέπει να κάνεις εκτός από υπομονή.
Πρέπει να αποκτήσει εμπειρία σαν μητέρα η μικρή σου λαμπίντουλα, κοινώς να μάθει να μην τα τρώει. Μπορεί να λειτουργήσει το ένστικτο της από την 1η φορά αλλα μπορεί και από την 5-6 κλπ. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι τα έχει όντως φάει, ρίχνε καμμία ματιά που και που, καθώς μπορεί να δεις κανένα μικρό να βολτάρει ανάμεσα στα βράχια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι μπουκωμα αυτο????? | GeFior | Malawi | 5 | 28-07-07 19:47 |
τι ειναι αυτο? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-05-07 14:47 |
Θολό μάτι και αδυνάτισμα. | jimfytakis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-03-07 22:44 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |
τι ειναι αυτο??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 09-12-04 02:00 |