|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω!!!! το κακο ειναι οτι το ενυδρειο τρεχει λιγους μηνες, και οι κιχλιδες ειναι κανα μηνα μεσα... ![]() δεν περιμενα να γινω μπαμπας τοσο γρηγορα και δεν ειμαι σε τιποτα προετιμασμενος ![]() ![]() πρεπει να κανω κατι η να το αφησω στην φυση κι οσα ζησουν?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην κάνεις τίποτα.
Είναι και η πρώτη γέννα της και μπορεί να τα κάνει νιανιά. Προσπάθησε να ενοχλείς τα ψάρια όσο το δυνατόν λιγότερο, κοινώς τα χεράκια έξω από το ενυδρείο. Σε βλέπω πάντως να βάζεις τα σκαριά για μεγάλα ενυδρεία, έχεις κολήσει αρρώστεια. Καλή τύχη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια δεν τα ενοχλω καθολου... τα αγαπαω τοσο που ειμαι πολυ προσεκτικος... οσο για το μεγαλο ενυδρειο φαντασου οτι ειναι 360 λιτρα και απο την πρωτη μερα που μπηκαν τα πρωτα ψαρακια σκεφτομουν.... " να ειχα ενα πιο μεγαλο" που ομως λογο χωρου και πατοματος δεν με περνει σε αυτο το σπιτι... ![]() ![]() παντος με την πρωτη ευκαιρια που θα μου δοθει.... υπολογιζε με για 1000λιτρα και πανω.... ![]() ![]() ![]() φυσικα με κιχλιδες.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με τη συνθεση-και τα μεγεθη- που εχεις,ολο και καποια μικρα θα τα καταφερουν...αν η μητερα κανει το καθηκον της,,,Να σου ζησουν!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καπος γρηγορα δεν εγινε??? τοσο ευκολα προσαρμοστηκαν??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάυτό πολλοί παλιότεροι και εμπειρότεροι επιμένουν στο στήσιμο να δίνουμε στα ψάρια μας όσο το δυνατόν πιο πιστά τον βιότοπό τους...
Να τα αποτελέσματα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η αληθεια ειναι οτι με την βοηθεια σας προσπαθησα για το καλητερο για τα ψαρακια μου... ![]() και απο τα αποτελεσματα μαλλοω εχεις δικιο... ![]() αλλη μια αποδειξη οτι πρεπει να προσπαθουμε για το καλητερο ![]() κι οχι επιδη μπορουν κι επιβιωνουν οτι ειναι και καλα... ![]() και παλι σας ευχαριστω!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
καπος γρηγορα δεν εγινε???
τοσο ευκολα προσαρμοστηκαν??? ![]() ![]() Τι να κανουμε θαναση μου......ετσι ειναι η ζωη μην στεναχωριεσαι... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους....
παιδια σημερα που κοιταω το labido δεν ειναι τοσο μπουκωμενο οσο ηταν χθες.... βγηκε λιγο την ωρα του φαγητου αλλα πολυ γρηγορα ξαναμπηκε στα βραχια... ![]() λετε να καταπιε τα αυγα??? η καποια απο αυτα??? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι μπουκωμα αυτο????? | GeFior | Malawi | 5 | 28-07-07 19:47 |
τι ειναι αυτο? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-05-07 14:47 |
Θολό μάτι και αδυνάτισμα. | jimfytakis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-03-07 22:44 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |
τι ειναι αυτο??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 09-12-04 02:00 |