|
|
||||
|
||||
![]()
Τάισε αύριο, αλλά μην προσπαθείς να ρίξεις από ένα φυλλαράκι στο καθένα.
Πιάσε μία μικρή ποσότητα ανάμεσα στα δάχτυλά σου και τρίψτη λίγο ώστε να γίνει πολλά μικρά κομματάκια, θα φάνε όλα έτσι. Ααα και με μέτρο το τάισμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι ταιζεις τοσο ωστε να την εξαφανισουν μεσα σε 2 λεπτα
βαζω σιγουρα περισοτερο απο ενα φυλλαρακι αλλα την τριβω οπως λεει ο Χαλβας και δεν την ριχνω μονο σε ενα σημειο πρακτικα εμενα στο λεπτο επανω εχουν πρηστει και πολλα χανουν το ενδιαφερον τους για επιπλεον τροφη |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
έχω και γώ Cardinal Tetras στο ενυδρείο μου. Δεν τους δίνω τροφή σε φυλλαράκια, επέλεξα τροφη σε κόκκους (mini granules) . Την προτιμώ γιατι η συσκευασία της μου επιτρέπει να ρυθμίζω πόση ποσότητα τροφής θα ρίξω, αλλά και γιατί είναι και στα μέτρα τους... ![]() Επιπλέει λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά βυθίζεται. Για τα 10 Cardinals πόυ έχω ρίχνω την ελάχιστη ποσότητα που μου επιτρέπει η συσκευασία μιά φορά τη μέρα. |
|
|||
|
|||
![]()
για πες και το ονομα της συσκευασιας για να το δω στην επομενη αγορα μου
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sera microgtan στη συσκευασία των 100ml
------------------------- Sera microgran και όχι microctan που έγραψα (sorry...) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Athlos : 24-12-07 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Την έβαζα και εγώ αυτή την τροφή, αλλά επειδή έμενε πολύ ώρα στην επιφάνεια (σε σχέση με τα flakes) την ετρωγαν οι παλιοπλέκο που έχω.
Κατά τα άλλα είναι μια χαρά τροφούλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |
Μόνο απιονισμένο? | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-01-07 13:07 |
Αναπαραγωγή τέτρα νέον! | Vlachos Stamatis | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 19-03-06 18:57 |