|
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη,οι βασεις που παταει ο βραχος....τι ειναι..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι μυστικά κωστα που τα ξέρουν μόνο λίγοι... μόνο οι master της κατασκευής(βασιλάκης)και του aquascape(Θεοδωρής)γνωρίζουν....
Τώρα αν θέλουν να σου τα μεταδώσουν....άλλο αυτο.... ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 22-12-07 στις 18:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να σας πω παιδια το ενυδρειο τελικα βγηκε ασυγκριτα καλυτερο απο οτι πιστευαμε αρχικα.
Μετα απο την ολοκληρωση του καθε νησιου καναμε ενα βημα πισω και κοιταζομασταν σαν χαζοι με αυτα που εκανε ο αμανο του θαλασσινου "ΤΕΟ" ![]() Αντε Billy οταν τo γεμισεις κοραλακια και φουντωσει σε βλεπω για ΤΟΤΜ ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
up..............να υποθεσω οτι ειναι top secret...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Κλαζακο καλημέρα...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οταν θα μπορεις ανεβασε κανα σχεδιο και λεπτομερειες,να καταλαβουμε ακριβως την συγκεκριμενη κατασκευη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το aquascaping αν και θα το προτιμουσα περισσοτερο fish friendly με καποιες ''τυφλες'' κρυψωνες (ισως και να εχει και τωρα αλλα δεν φαινονται στις φωτο).
Για τα ηλεκτρολογικα , να επισημανω καποια καινουργια ρελε διαφυγης που σηκωνονται μονα τους εφοσον αποκατασταθει η αιτια που τα εριξε.Με την πρωτη ευκαιρια , εγω θα βαλω τετοια σε σπιτι/γραφειο.
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε Βασιλη χαθηκαμε ρε συ!Συγχαρητηρια για το αριστουργημα σου!!!Ανυπομονω να το δω απο κοντα...Αφωνος πραγματι.Παντα τετοια σου ευχομαι!!
Υ.Γ.Ελατε με τα παιδια οποτε βρεις χρονο απο το μαγαζι για κανενα καφε να τα πουμε.Αααα...και στειλε μου σε ενα πμ το κινητο σου γιατι εχασα την παλια μου καρτα. .Καλα Χριστουγεννα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |
Αναβάθμιση AquaCalc | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 27-05-04 18:15 |