|
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη αλλά αυτό είναι χρυσόψαρο???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω ότι τα παπαγαλόψαρα ζουν σε παρόμοιες συνθήκες με τα χρυσόψαρα.... δεν έχω θερμοστάτη νομιζόμενος ότι ήταν χρυσόψαρο...
Όπως και να χει όμως ξέρει κανείς τι έχει????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο εκει και μετα,ειναι αυτο ακριβως που ειπε παραπανω ο σωκρατης...κακη ποιοτητα του νερου μαζι με κακη διατροφη... κανε συχνες αλλαγες νερου,βαλε θερμοστατη,και συνεχισε να παρατηρεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thnx guys ο ιδιοκτήτης του pet shop θα δεχθεί μια ωραιότατη γιορτινή επίσκεψη μόλις μπορέσω....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι για μια φορά ο πελάτης;;;;;;;; Μόνο από δικό τους συμφέρον να το δούνε δεν πρέπει να τα κάνουν αυτά. Έτσι εγώ δεν ξαναπάτησα σε συγκεκριμένο πετ εδώ στη Δράμα! Εξαιτίας τους έγινε το ενυδρείο μου κακαβιά!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με την περίπτωσή σου δε ξέρω άν να γελάσω ή να εκνευριστώ....¶κου να βαφτίσει το υβρίδιο χρυσόψαρο....να ξεφτιλίζει έτσι το βασιλιά του φενγκ-σούι....?για πάνε από κει.Μιάς και θά'ναι και γιορτινή η επίσκεψη βάστα του και κανά κιλό μελομακάρονα και πάσαρέτουτα για κουραμπιέδες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Να φανταστώ ότι ζήσατε και σείς παρόμοιες καταστάσεις??? Μετά από όσα διάβασα για τα παπαγαλόψαρα σοκαρίστικα....Πάντα μου άρεσε πως το ψαράκι έδειχνε χαμογελαστό και τώρα ανακαλύπτω πως είναι "παράλυτο" σε χαμογελαστή θέση..... Πραγματικά γεννιούνται για να υποφέρουν όπως και τα βαμμένα. Είναι τραγική η κατάσταση
Ένα μόνο δεν κατάλαβα εφ'όσων στο ψαράκι μου άρχισαν να αποχρωματίζονται λέπια αυτό σημαίνει ότι είναι κοντά στο θάνατο? Υ.Γ. Θέλετε να πείτε τα παπαγαλόψαρα εκτρέφονται κανονικά και πωλούνται από μαχαζάτορες? Ο τυπάς έδειχνε να μην γνωρίζει τίποτα.... και για του λόγου το αληθές πριν λίγους μήνες άνοιξε το κατάστημα και δεν γνώριζε και πολλά πράγματα όταν τον ρωτούσα........ ------------------------- 2,50 Κυπριακές λίρες δηλαδή περίπου 4,5 euro... αλλά δεν λυπάμαι τα λεφτά στο κάτω-κάτω δεν ήταν και τίποτα....τα καημένο το ψαράκι σκέφτομαι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JimiDS : 24-12-07 στις 18:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
H μιση ντροπη δικη του μεν, αλλά πριν του τα ψαλετε, καλυτερα ειναι να τον ενημερωσετε πολιτισμενα γιατι ειναι λαθος αυτο που κανει, κι οτι ηδη σε διαφορες χωρες της ευρωπης υπαρχουν νομοι που απαγορευουν πωλησεις τετοιων κατασκευασματων κλπ. Ισως πεισθει (λεμε τωρα)....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αυτό να το τονίσουμε μιας και ανεξαρτήτως προέλευσης, αυτά τα ψάρια θέλουν συνθήκες τροπικών...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Gappys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-10-07 12:26 |
Πρόβλημα με Oscar | leobabes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-09-07 17:18 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Αυτό το χρυσόψαρο θα με τρελάνει! | Simpethera | Χρυσόψαρα | 2 | 22-09-03 11:46 |
Χρυσόψαρο με Dropsy.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-05-03 08:23 |