|
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρησιμοποιω lilly pipe στο τελειωμα της εισαγωγης του νερου στο ενυδρειο...
θα μου πειτε οτι αυτο ειναι καπως εξιζητημενο και ειναι για ενυδρειομποστανια....δεν αντιλεγω,αλλα κανει το απολυτο-ιδανικο φρεσκαρισμα στην επιφανεια,χωρις να μας κανει να χανουμε καθολου διοξειδιο..... αν και νομιζω οτι το φερνει μονο η jbl,νομιζω οτι ειναι σχετικα ευκολο να το φτιαξει diy ο καθενας.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις πολυ ευκολα να ''διευρυνεις'' τις τρυπες π.χ. με ενα καλα πυρωμενο καρφι η κατσαβιδι η ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το lilly pipe τι είναι?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο δεν μου δείχνει τίποτα το λίνκ ! 'Αλλος το βλέπει?
|
||||
|
||||
![]()
ναι δείχνει μια μικρή φωτό του lilly pipe. Έχει και στο google αν ψάξεις φωτό.
|
||||
|
||||
![]()
Google is your friend : http://images.google.com/images?clie...=1&sa=N&tab=wi
|
|
|||
|
|||
![]()
θα ρωτησω κατι αλλο
οκ ειδαμε και εμεις οι ασχετοι τι ειναι το lili pipe τωρα ποιος θα αναλαβει να μας εξηγησει τι πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα εχει αντι της κλασικης φλογερας η εξοδος του νερου γινεται στην επιφανεια η κατω απο αυτην; (ξερω οτι με το google μπορεις να βρεις πολλα πραγματα αλλα προτιμω εσας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
To συγκεκριμενο εξαρτημα ρε παιδια ποσο θα μπορει να μειωσει την ροη σε εναν κυκλοφορητη 3500λ/ωρα που ανεβαζει απο το sump?Μιλαω για δισκοενυδρειο 600λιτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|