|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο με τη βαζελινη δεν ξερω ποιος το σκεφτηκε, αλλά υπαρχει χρονια σαν ιδεα διεθνως και με αριστα αποτελεσματα. Και κολλαει ολη την επιφανεια στο τζαμι ωστε να μην διακρινονται κενα, και φευγει πανευκολα αμα αλλαξεις γνωμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
μηπως μπορεις να το εξηγησεις λιγο πως γινεται σαν διαδικασια
η βαζελινη ειναι ενα παχυρευστο λιπαντικο μηπως εννοουμε κατι αλλο; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπα οτι δεν κανει δουλεια αλλα το οτι υπαρχει χροναι η διεθνως δεν λεει οτι ειναι και η ποιο ευκολη λυση,στα περισσοτερα ενυδρεια ειναι ευκολο να σφηνωσουμε την αφισσα στο πανω και κατω τελαρο μεταξυ τζαμιου και τελαρου και απλα να μπει λιγο ζιλοτειπ στους αρμους στο πλαι στα juwel και σε αρκετα diy ειναι πανευκολο μην κανουμε τη ζωη μας τοσο δυσκολη βρε παιδια...
|
||||
|
||||
![]()
ζηλοτειπ για να ζηλευουν οι αλλοι το ενυδρειο.....
Καλη η βαζελινη αλλα δεν την βαζουν σπιτι τους οι ολυμπιακοι... Ας βαλουμε blue tack.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρτάκι απο οποιοδήποτε καταστημα με είδη σχεδίου.
Διαστάσεις απο 25χ35,35χ50,50χ70,70χ100,100χ140. Κόλλημα με Crystal tape πάλι απο μαγαζάκι με είδη σχεδίου και είσαι jet... |
|
||||
|
||||
![]()
αν παρουμε μαυρο φιμε αυτοκολητο απο αυτο π βαζουν κ στα αμαξια κανει να το βαλουμε στο ενυδρυο στην πλατη?
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μην κανει. απλα ειναι λιγο δυσκολο στην τοποθετηση του αν ειναι γεματο το ενυδρειο. παρε το πιο μεγαλο νουμερο(6 νομιζω ειμαι το πιο σκουρο της 3μ)και περνατο.αν και δε νομιζω να συμφαιρει ασε που αφαιρητε σχετικα δυσκολα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τέτοιο χρησιμοποίησα αλλα δεν την κόλησα πα΄νω στο τζάμι γιατί κάνει πολύ εύκολα φουσκάλες και θέλει ολόκληρη διεργασία (το ξέρω από τον αδερφο ου που περνέι στα αμάξια) απλά την κόλλησα με λίγη κόλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ισχύει ότι και στα PVC αυτοκόλλητα, βάζεις σαπουνόνερο στην επιφάνεια (τζάμι) και μετά το κολλάς από την μία πλευρά προς την άλλη πιέζοντας με ένα χάρακα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατι δεν βαζεις εξωτερικα στην πλατη ενα μαυρο ¨η μπλε χαρτονι;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background? | dimitris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-06-08 22:19 |
BACKGROUND | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 19-06-07 12:00 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
Black background | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 26-03-04 10:47 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |