|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορουσε να ειναι ενα ωραιο ενυδρειο (οταν απλωνοταν και το γρασιδακι που τωρα φαινεται σαν εργο κηπουρου), αλλά αυτος ο θαλαμος υπερχειλισης τα χαλαει ολα. Δεν μπορει να καλυφτει με μαυρο πλεξι?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο σου!οντως ο θαλαμος ειναι ενα θεμα το ποσο ευκολα θα καλυφθει με τα φυτα μονο αμα ηταν μαυρος θα ηταν καλυτερα,ποσο απο το πλατος του ενυδρειου σου τρωει?
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο!!! Συγχαρητήρια
![]() ![]() ![]() Εύγε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα θερμα μου συγχαρητηρια Νικο. Το δικο μου ματι βλεπει ενα φανταστικο ενυδρειο που ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα γινει ακομα πιο ωραιο γιατι απλα εχεις πολυ μερακι φιλε μου. Οταν καποιος φτιαχνει τετοια ενυδρεια λαμβανοντας υποψην την ολη προσπαθεια και κοπο που χρειαστηκε για να το φερει ως εδω πρεπει απλα να υποκλινεται...και εγω φιλε μου σου υποκλινομαι.
|
||||
|
||||
![]()
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χαιρομαι που σας αρεσε.Ειληκρινα.Το γρασιδι ειναι riccia και θελει να το απλωσω στον πατο αφου εχει μεγαλωσει αρκετα.Οσο για τον θαλάμο υπερχειλησης περιμενω ειτε να πρασινισει απο πρασινη αλγη (που ηδη αρχισε) ειτε θα παει για moss wall(βλεπουμε).Απο το πλατος του ενυδρειου μου τρωει 15 ποντους.Οταν βρω χρονο μετα τις γιορτες να ασχοληθω κι αλλο, σιγουρα θα βαλω και αλλα δισκακια αλλα θα περιποιηθω και το γρασιδακι μου!ΕΥΤΥΧΩΣ ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα και το ενυδρειο δουλευει σταθεροτατα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καντο moss wall θα ειναι φοβερο ισως το οτι ''χωριζεται'' λιγο το ενυδρειο να σε βολεψει και με τυχον επιθετικοτητες στους δισκους ετσι?οντως χρειαζεται πολυ πολυ μερακι να φτιαξεις κατι τετοιο μπραβο σου
![]() αληθεια εχεις καταληξει ποσο σου πηγε πανω κατω?αν θες φυσικα να πεις....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 14:04 |