|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και που με βοηθας... το κακο ειναι οτι πηρα στο watter inn και τους εχουν τελειωσει... κριμα γιατι μου αρεσαν... αυριο στελνουν τα iodotropheus και μετα βλεπουμε..... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-12-07 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
τελικα σε λιγες ωρες θα παραλαβω απο το πλοιο 4 pseudotropheus acei ![]() ![]() ![]() και 4 iodotropheus sprengerae ![]() ![]() ![]() θα μπουν με τα labido και θα γεμισει ζωη το ενυδρειο μου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν μας είπες... παρέλαβες ??
ηρθάν όλα σώα και αβλαβή ??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! παιδια οι κιχλιδες μου εχουν μπει στο ενυδρειο και ειναι μια χαρα... απο εχθες που τις εβαλα φανηκε να τους αρεσει... δεν πηγαν να κρυφτουν αλλα εκαναν βολτες στη μπροστινη μερια του ενυδρειου και μετα απο ωρα αρχησαν να εξερευνουν τα βραχια... παντος ειναι μικρουλικα ακομα αλλα ειναι γλυκες.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε φίλε και καλή συνέχεια...
Σύντομα ελπίζω να είναι έτοιμο και το δικό μου...('Ατιμη δεύτερη δουλειά)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω φιλε!!! να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να δουμε και το δικο σου... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατι ανθεκτικο | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-11-07 18:05 |
Κατι μοναδικό...!!! | gwgw | ¶λλα ζώα | 0 | 04-12-06 23:36 |
MelaFix - Το ξερετε ;;; | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-08-04 23:36 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |