|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέμα χώρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα για να σε βοηθησουμε παραπερα.
Σε 150 λιτρα θα εχεις λιγες επιλογες.
|
|||
|
|||
![]()
Οι μέγιστες διαστάσεις μήκους είναι το 1 μέτρο απο εκεί και πέρα οι άλλες διαστάσεις παίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου να κανεις ενα απο 250-300 λιτρα και πανω γιατι ετσι θα εχεις και πολυ περισσοτερες δυναντοτητες...
Δωσε εμφαση στο φαρδος και λιγοτερο στο υψος για να μπορεις να "δημιουργησεις" με το βραχο... Εγω στη θεση σου θα το εκανα 1,00χ60χ55 (μηκοςχφαρδοςχυψος) .
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά το πρόβλημα δεν είναι πόσο θα το κάνω,
δεν ρώτησα κάτι τέτοιο, το ερώτημά μου ήταν άλλο. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει, το ζήτημα των διαστάσεων συνεπάγεται και κάποια άλλα πράγματα όσον αφορά τον εξοπλισμό κ.λ.π. και σαν συνέπεια αύξηση του μεγέθους συνεπάγεται και την αύξηση του προϋπολογισμού. Έχω κάνει ένα πλάνο και το μόνο που ζητάω είναι αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες ή φωτογραφίες απο κάτι παρόμοιο, το σίγουρο είναι οτι θα τηρήσω το μέγιστο 150lt. και ας στερηθώ ποικιλίας και αφθονίας. Σκοπός μου είναι να κάνω κάτι το οποίο μπορώ να συντηρήσω και να λειτουργεί χωρίς ελλείψεις. Εχω στην κατοχή μου 3 δοχείο γλυκού με το μεγαλύτερο να είναι 800lt. mallawi και δουλεύουν εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς πρόβλημα, αυτό θέλω να κάνω και με το θαλασσινό. Σας ευχαριστώ για τη καλή διάθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον υπάρχει χώρος για sump από κάτω, αυτή είναι και η πιο σωστή λύση (sump). Και αυτό γιατί κάνοντας στην πλάτη του ενυδρείου σου φίλτρο με σκοπό να τοποθετήσεις μέσα όλα τα «εξαρτήματα – μηχανήματα», θα σπαταλήσεις τον πολύτιμο φάρδος του ενυδρείου σου.
Στην θέση σου λοιπόν θα έκανα έναν εσωτερικό πύργο, στην μια γωνία του ενυδρείου με μια υπερχείλιση τύπου Durso. Για να γίνει αυτό η μοναδική τρύπα στο ενυδρείο σου θα είναι στον πάτο του. Θα ήθελες να ακολουθήσεις μια τέτοια λύση?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Λιμνης | Tzo | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 07-06-07 07:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή Denitrator | george_grat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-06-06 21:30 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |