|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kατα την γνωμη μου σε αυτα τα λιτρα να πας καλυτερα σε αγοραστο.
Βεβεαια το DIY σου δινει και την χαρα της δημιουργιας.Για μενα DIY πρεπει να το σκεφτει κανεις αν μιλαμε για 300-400 λιτρα και πανω ,ωστε να γινει απο την αρχη μελετημενο και οπως πρεπει.Επισης σε ενα ενυδρειο με απαιτησεις οπως πχ δισκοι-θαλασσινο το DIY σε γλιτωνει απο λεφτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις σας
με κατατοπήσατε! ευτυχώς που έρχομαι κάθε εβδομάδα στην Αθήνα οπότε θα έχω την πολυτέλεια να ψάξω καλύτερα για ένα καινούργιο. Για οποιαδήποτε άλλη απορία θα σας ενημερώσω... ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες περίμενε και κανένα μήνα. Όλο και κάτι καλό θα εμφανιστει στις αγγελιες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά όταν θα αποκτήσεις το μικρόβιο και θα θέλεις κι άλλο (κάτι που,πίστεψε με, θα γίνει) φτιάχνεις ένα μεγάλο. Κατα βάση στα μεγάλα συμφέρει το DIY. |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να δούμε και του Μαρινόπουλο τι αξίζει. Δεν με πειράζει να 'κολήσω' με το άθλημα χώρο δεν έχω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης είναι κομπλέ (βάση, φίλτρο). Θα κολλήσεις με το άθλημα και αν δεν έχεις χώρο.....πίστεψε με, θα βρείς. Φαντάσου ότι εγώ έκανα αλλαγή διαρύθμισης στο σαλόνι και ακρετά μαστορέματα για να χωρέσει το 2ο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή του μαρινόπουλου είναι ότι πρέπει!!!
Βέβαια τωρα το κοιτάω και γω για DIY 300-400 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά στον Μαρινόπουλο
γιατί πήγα εδώ στην Πάτρα και δεν υπήρχε... Υπάρχει στην Αθήνα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αξίζει τα λεφτά του??? | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 17-10-07 14:31 |
Ενυδρείο 120λιτρων... αξίζει??? | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-10-07 13:52 |
αξίζει? | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-06-07 20:03 |
Εcoaqualizer...αξίζει; | giannisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-03-07 12:44 |
Δείτε αυτό....αξίζει!! | wodan | Bettas | 7 | 03-05-06 14:57 |