|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχω θερμοστατη 50w σε 10λιτρο(επειδη τοτε που το αγορασα δεν εβρισκα των 20w)αλλα δεν εχω κανενα προβλημα,απλα αναβει λιγοτερο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω στο 8 λιτρο μου έχω ενα 50w στο 8 λιτρο μου και το βγάζω για 2 ώρες την ημέρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί τον βγάζεις? Δεν ρυθμίζει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι καλο να βγαζεις τον θερμοστατη.Οι αυξομειωσεις της θερμοκρασιας δεν κανουν καλο στο ψαρακι σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετές μάρκες έχουν θερμοστάτες στα 25 W.
Προσωπικά χρησιμοποιώ της Sicce και της Sera.
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι έχει αγοράσει για τον μονομάχο του στρογγυλή γυάλα δεν σάς άγγιξε καθόλου ??
![]() ![]() Φίλε μας, είναι λάθος να χρησιμοποιείς στρογγυλή γυάλα .. διέθεσε 15-20 ευρώ και πάρε ένα μικρό ενυδρείο 15λίτρα και θα είναι άρχοντας ο μονομάχος. Θερμαντήρας επιβάλλεται !!! Με την λάμπα δεν θα κάνεις δουλειά ... άσε που θα είναι ο μονομάχος μόνιμα μέσα στο στρες με την λάμπα ανάκρισης πάνω του συνέχεια αναμμένη και εκτός αυτού σε λίγο δεν θα μπορείς να τον βλέπεις από την άλγη ..
|
|||
|
|||
![]()
γιατι ειναι λαθος να χρησιμοποεις στρογγυλη γυαλα;
αν εχει μεσα θερμαντηρα και φιλτρο τι διαφορα εχει με το ορθογωνιο ενυδρειο; Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις αρκετά ποστ..
![]() Λόγο του στρογγυλού της σχήματος αποπροσανατολίζει τα ψάρια και τα ωθεί σε συνεχές στρές .. πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
Ερώτηση για το στρώσιμο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-09-07 10:47 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Ερώτηση για το status του Eliwell 915c | gaslan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-07-07 00:37 |
ερώτηση για το μπλε σφουγγάρι | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 24-04-05 23:45 |