|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοτσο τρωει τα παντα και δεν ειναι και τοσο επιθετικο που γραφουν ειναι μονο αν το ενοχλουν οι συγκατοικοι διαφορετηκα ειναι θαυμασιο ψαρακι οταν το ειχα εβαζα ταμπλετες βυθου για να φανε τα κλουνακια που ειχα και ετρωγε και αυτος
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όμως την νύχτα γίνεται πολύ επιθετικό!
|
||||
|
||||
![]()
Αμα μοιαζει με αυτο ειναι φρενατους εψαξα και δεν μπορεσα να βρω αλμπινο φοτο απο το μπικολορ.
![]() ![]() Σε μια "μαυρη" περιοδο του ενυδρειου μου τα ειχα και τα 2 ειδη και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα επιθετικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες ακόμη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.....η απολυτη μεταμορφωση......show επιθετικοτητας φιλε μου......αν μπορεις να το βγαλεις ,καλο θα ειναι...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηπως γνωριζει κανεις? | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-08 12:43 |
ξερει κανεις??? | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 29-11-07 16:07 |
Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει | panos20 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 18-07-07 08:34 |
eheim 2213.επισκευη.γνωριζει κανεις? | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-05-07 21:59 |
γνωριζει κανενας τι ειναι το ls | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-06-03 23:36 |