|
|
|||
|
|||
![]()
Στο παρελθόν είχα και lifalili και bimaculatus.
Με γέννα ανά 2 εβδομάδες επί 2 μήνες σημαίνει ότι έχουν χάσει 4 γέννες. Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο το διάστημα. Γι' αυτό επιμένω και σου λέω περισσότερη υπομονή. Υπάρχουν και πολύ έμπειροι χομπίστες που έχουν δοκιμάσει να αναπαράγουν άλλες "εύκολες" κιχλίδες (όπως Thoricthys meeki) και δεν τα κατάφεραν. Θα βοηθούσε αν έβγαζες μια φωτογραφία των αυγών μετά την εναπόθεσή τους και λίγο πριν φαγωθούν για να δούμε το χρώμα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι και τα 2 θηλυκά?
Στο αλλο μου ενυδρειο που νομιζα οτι εχω ζευγαρι τελικα ειναι και τα 2 θηλυκα.Και μια γενναει το ενα και μια το αλλο.Και σε 1-2 μερες τα αυγα τρωγονται.Παλιοτερα που ειχα όντως ζευγαρι με την πρωτη γεννα πηρα μικρα. Υπομονη και επιμονη.!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενναει, τα κραταει 2-3 μέρες, τα τρώει και σε 2-3 μέρες ξανακάνει. Παράθεση:
Σε μερικες μερες θα σου στειλω και φρεσκιες, μια που ειναι παλι ετοιμη η θυληκια να τα βγάλει. |
|
|||
|
|||
![]()
Με κούρασαν αυτά τα ψάρια.
Οποιος ενδιαφέρετε να ασχοληθεί, του τα χαρίζω. |
|
||||
|
||||
![]()
σκεψου το καλα πριν το κανεις...
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαρίζετε το ένα Lifalily.
Το άλλο πέθανε. Πριν 2 μερες , σταμάτησε να τρώει, κάθισε νωχελικά στον πάτο, και τελικά σήμερα το βρηκα ανάσκελα και με όλα τα χρωματα που θα μπορούσε να βγάλει επάνω του. Το αλλο ομως, έχει χάσει εντελώς τις πίσω βούλες του, οπότε δεν γνωρίζω αν ειναι το θυληκο ή το αρσενικό. Τι ψάρια μπορώ να βάλω σε ένα ενυδρείο, με άμμο, πέτρες? Θέλω 6-8 ψάρια, με όμορφα χρώματα, που να μου δώσουν και την χαρά καμιάς γέννας. Το ενυδρείο ειναι 120λίτρα. Ακούω απόψεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατά την άποψή μου, προσπαθούσες να ζευγαρώσεις δύο διαφορετικά ψάρια που μοιάζουν πολύ.
το hemichromis bimaculatus (έχει δύο βούλες στα πλευρά και στο κεφάλι). http://www.malawicichlidhomepage.com...ies_jewel.html με το hemichromis lifalili (έχει μια βούλα στο κεφάλι). http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...s_lifalili.htm
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τι ακριβως έφταιγε, αλλα εγώ τα βαρέθηκα.
Τι άλλο μπορώ να βάλω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |
Γεννα Lifalili | Tricky | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 09-06-06 09:24 |