|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλα στημενο χρηστο.μπραβο σου,μου αρεσε πολυ οπως ειπε και ο αδελφος νινταλ.!!!!
καλη συνεχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε Θείε ανυσήχησα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπε τίποτα για μαύρο χαρτόνι όμως
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφού έχει μπλε είναι μέσα στα όρια ανοχής του
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ανεβασεις τα watt σου με MH θα μπορεις να βαλεις νουφαρα οπως το limnovium laevigatum τα οποια σε λιγο θα καλυψουν ολη την επιφανεια θα εχεις σκοτεινο ενυδρειο εντυπωσιακες ριζες απο τα νουφαρα να κρεμονται νιτρικα ουτε για πλακα και θα εισαι σενιος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα waτ χρειάζεται το νούφαρο που λές ? Αν 2πλασιάσο τα wat κάνω τίποτα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστάρα ειναι πολύ καλή η προσπάθεια ομολογουμένως. Το κερατόφυλλο κράτα το στην αρχή μέχρι να δεις πως πας με άλγες κτλ. διότιειναι γρ'ηγορης ανάπτυξης. ......
Για τον φωτισμό τώρα: ΤΟ 0.5W/lt δεν είναι πολύ αλλα δεν μου αρέσει ότι το ενυδρείο φωτίζεται ομοιόμορφα. Γιαυτό προσωπικά μου αρέσουν οι ΜΗ διότι δημιουργούν περιοχες σκιάς που αρέσει στους δίσκους....χωρίς να ειναι άσχημο ο υπάρχων φωτισμός. Τα νουφαρα εφόσον έχεις sump και υπερχείληση ξεχασε τα......θα τα βλέπεις συνεχώς στην υπερχείληση σου. Η βαλισνέρια εμένα μ'αρ'εσει .....μπορείς να την έχεις φυτεμένη στην πλάτη του ενυδρείου....και να μην έχεις προβλημα........ Οι δίσκοι που ειναι ΟΕΟ??? Θες κριτική σε κενό ενυδρείο?????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |