|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!ειναι απο τις πιο ευκολες γαριδουλες αναπαραγωγης!οι θυληκες ειναι εντονο κοκκινο ενω οι αρσενικες σχεδον αχρωμες...οταν η θυληκια εχει αυγα φενεται στη κοιλια της ...ειναι πανεμορφες
www.petshrimp.com mia poly vraia selida!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα και οι τρεις νομιζω ειναι κοκκινες αλλα με διαφανο τροπο... οι 2 απο αυτες εχουν κατι ασπρο στο σημειο του σωματος τους που αρχιζει μετα το κεφαλι ... μηπως ειναι αυγα??!! ![]() γεννουν συχνα? ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις καλες συνθηκες νερου και οι γαριδουλες σ δεν στρεσσαρονται δεν θα αργησεις να δεις μικρουλες!αλλα προσεχε γιατι ειναι τοσο μικρες που μπαινουν και μεσα στο φιλτρο!βαλε μπολικη java moss στο ενυδρειο σ και θα τις κανεις ευτυχισμενες....αν μπορεις βαλε και καμια φοτο τους να δουμε
!εχε υποψιν οτι αλλαζουν και κελυφος οποτε αν δεις κατι που μοιζει με την γαριδουλα σου νεκρη μην βιαστεις να φοβηθεις!
|
||||
|
||||
![]()
μμ κατι πρεπει να βαλω στν εισοδο του φιλτρου...
εχουν και java moss και πολλες κρυψωνες λογω πετρας! θα επανελθω με φωτο!! ευχαριστω πολυ!!
|
|||
|
|||
![]()
σε οτι αλλο αφορα αυτες τις γαριδουλες ,αν μπορω να σε βοηθησω!εγω σε λιγο καιρο θα ετοιμασω ενα ενυδρειακι μονο για αυτες τις γαριδουλες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ανεβασω σε αυτο το ποστ φωτο να τις δεις για το φυλο [και αν ειναι cherry γιατι δεν ειμαι σιγουρη, απλα ειναι κοκκινες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα περιμενω!δεν ειμαι και κανενας ειδικος αλλα θα σ απανταω γι οτι ειμαι σιγουρος...και αν κανω κανενα λαθος ας με διορθωσει καποιος!και καποτε ας κανουμε και μια ενοτητα γοα γαριδες-σαλιγκαρια!!θα μετραει νομιζω!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση φυλου και αναγνωριση κιχλιδας.. | Bill-Samos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-09-13 18:51 |
Αναγνωριση φυλου κριμπενσις | klipitiklopos | Αναγνωρίσεις ειδών | 24 | 27-12-11 21:00 |
αναγνωριση φυλου??? | tanalias | Malawi | 1 | 13-02-11 21:29 |
Αναγνωριση φυλου | tanalias | Malawi | 7 | 11-05-08 20:30 |
Αναγνωριση φυλου | s-vitzi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 20-02-07 10:48 |