|
|
||||
|
||||
![]()
Καλήμερα και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και φυσικά και για τις παρατηρήσεις σας .
Την Gigantea μάλλον θα την βγάλω δεν μου αρέσει και εμένα . Θα προσπαθήσω να πιάσω τους ancistrus αλλά μάλλον το βλέπω δύσκολο ![]() θα πρέπει να ρίξω δίχτυ . Σύμφωνα με τον Bleher πάντως ροδόστομα κτλ μικρόψαρα δεν είναι για βιοτοπικό ενυδρείο Τώρα το κερατόφυλλο είναι προσωρινά στο κεντρικό ενυδρείο γιατί ψάχνω για λάμπα να βάλω στο sump και θα μπει από κάτω μέσα στο sump. Για να είμαι ειλικρινής τα φυτά με τους δίσκους δεν μου αρέσουν καθόλου . ,5 wat στο λίτρο το θεωρώ πολύ φως για δίσκους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν πάλι δεν τα καταφέρεις περίμενε το Σάββατο να δεις πως πιάνεται οποιοδήποτε ψάρι..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου...
![]() Προσωπικά έχω δει και με 0,8 w/λ ενυδρείο με δίσκους και οι τύποι ήταν άπαιχτοι!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Neoklis ,
Σε ευχαριστώ .Στο σεμηνάριο του Bleher όμως όλα τα ενυδρεία που παρουσίασε ήταν σχεδόν σκοτεινά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο επειδη την ψαχνεις και αυτο ειναι καλο........ και σιγουρος αδηγος για ενα αριστο αποτελεσμα......Καθαρα βιοτοπικο ενυδρειο με δισκους εκτροφης οπως καταλαβαινεις ειναι απο μονο του λιγο καπως....... Οποτε μπορουμε να κανουμε μια παραχωρηση.......Επισης ολοι οι δισκοι στο φυσικο τους περιβαλλον δεν ζουν σε μαυρα νερα......Αναλογα με τον παραποταμο και την περιοχη υπαρχουν και σχεδον κρυσταλινα νερα που συναντας δισκους οποτε και ο φωτισμος που ζουν διαφερει...... Το μισο βαττ ανα λιτρο δεν ειναι υπερβολη αν θες να εχεις καποια φυτα αλλα και να αναδειξεις τα χρωματα των ψαριων........
τελος αν και ξερεις την απεχθεια μου στους μποσταναδες, λιγο πρασινο θα σπασει την μουνταδα του ενυδρειου και οι εχινοδοροι ειναι ιδανικοι ......
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο πως δίσκοι εκτροφής δεν κάνουν για βιοτοπικό
![]() Πίστεψε με όμως επειδή την ψάχνω πάρα πολύ , και μόλις καταφέρω και κρατήσω ισσοροπίες στο ενυδρείο μου και θέσω κάποιες ρουτίνες συντήρησης το επόμενο στάδιο είναι οι άγριοι ![]() Οι εχινόδοροι θα μπουν αυτό το είπαμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλα στημενο χρηστο.μπραβο σου,μου αρεσε πολυ οπως ειπε και ο αδελφος νινταλ.!!!!
καλη συνεχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε Θείε ανυσήχησα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |