|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα βοτσαλα iris ηταν λαθος επιλογη δεν πρεπει να βαλεις τιποτα ασβεστολιθικο μεσα οπως μου το λες και φελιζολ λες και κανεις malawi βοτσαλα και αμμος καλο πλυσιμο τιποτα αλλο...
|
|||
|
|||
![]()
steady καλημερα
Eιναι σβεστολιθικα τα βότσαλα iris ομως? Καναμε το τεστ με HCL και δεν αφρισαν γιαυτο και τα πηρα. Το φελιζολ θα το χρησιμοποιησω γιατι θελω να προστατευσω το κατω τζαμι απο το βαρος για να μην εχω τρεχαματα στο μελλον. Πως πλενεται ομως η αμμος? Ιδου η απορια ....... ------------------------- Βότσαλα iris εχει βάλει και ο φιλος octania246 στο ενυδρειο taganika που ετοιμασε http://www.aquatek.gr/vb/showthread....highlight=iris Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 14-12-07 στις 06:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ιδου τα βοτσαλα iris και ενα προσχεδιο του νεου ενυδρειου ...... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....highlight=iris
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ "στημένο" και ψεύτικο είναι το setup σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι που δεν ισχυει για τα ψαρακια σου.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα μπορεις να πετυχεις ενα πιο φυσικο-βιοτοπικο-αποτελεσμα.''Κλεψε'' και καμια ιδεα απο το διαδικτυο...Δεν υπαρχει ρητρα!!!Την αμμο βαλτην σε ενα μεγαλο δοχειο-κουβα,χωσε το λαστιχο της βρυσης,ανοιξε το νερο και ανακατευε με το χερι ωσπου να καθαρισει.Αντε...κι αργεις!!ΦΩΤΟ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
andreas K
Thanks φιλε. Πολυ καλη ιδεα. Ακριβως ετσι θα κανω. Πρεπει να περιμενω λιγο ακομα ομως για να το στησω στην εταιρεια λογω καποιων εκκρεμοτητων που υπαρχουν. Giannis-malawi Οκ αλλα σου ειπα οτι καναμε το τεστ με HCL και δεν αφρισε καθολου! ¶ρα δεν ειναι ασβεστολιθικα τα βοτσαλα. george Νασαι καλα ..... σ' ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! |
|
||||
|
||||
![]()
τα βοτσαλα iris ειναι 100% ασβεστολιθικα ειμαι σιγουρος γιαυτο στο πα τα χε φιλος σε ενυδρειο malawi..
παρε μεγαλες ριζες και αμμο αντε και κανα φυτο αμα αντεξει,δες βιοτοπικα ενυδρεια με δισκους κατι τετοιο να κανεις ειναι κριμα να κανεις λαθος στησιμο τοσα λεφτα για ενυδρειο εδωσες...
|
|||
|
|||
![]()
steady
Δεν εχω προβλημα γιατι μπορω να παω τα βοτσαλα για αλλαγη και να παρω αλλα. Το θεμα ειναι γιατι το τεστ με HCL δεν εδειξε τιποτα ...... ριξαμε μπολικο απο αυτο στον Ερμη οπου καναμε το τεστ. Γιαυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι ειναι ασβεστολιθικα. Δεν θα επρεπε να ειχε αφρισει? Μεγαλες ριζες εχω παρει ήδη και 3-4 ευκολα φυτα θα παρω οταν ερθει η ωρα. Το μοναδικο θεμα που υφισταται και πρεπει να λυθει ειναι με τα βοτσαλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταληλες πετρες και βοτσαλα | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-01-07 21:49 |
Angelfishes & Butterflyfishes των Allen & Steene | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:02 |
βραχοι και βοτσαλα | σκαρακης | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 25-02-04 01:07 |