|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φτερά μεγαλώνουν και πάλι όπως και οι δαγκάνες του αστακού! Εκεί το πήγα και φυσικά και όταν κόβεις τα φτερά (και για τους περιστεράδες ισχύει) το πτηνό πονάει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρωτον για να μην πονάει το πουλί και δευτερον για να μην μεγαλώσει το φτερό. Τα φτερά πέφτουν από μόνα τους και βγαίνουν καινουργια την επόμενη περίοδο πτερορροιας η οπόια είναι φυσική διαδικασία. |
|
|||
|
|||
![]()
paidia egw agorasa prin apo 3 meres 2 cockatiel kai mou leei autos sto pet shop oti dn trwne maroulia kai pws dn tous kanei kalo......
|
|
||||
|
||||
![]()
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα κια καλως ηρθες!!!
![]() μερικες φορες πρεπει να μαθεις το πουλι να δεχεται φρεσκα χορταρικα αν δε του εχουν προσφερθει ποτε..
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ και συγγνώμη απλά δεν με πολύ βολεύει να γράφω ελληνικά......δηλαδή δεν θα πάθουν τίποτα τα cockatiel μου αν τους ταΐσω λίγο μαρουλάκι έτσι???
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι φυσικα....μαρουλι, αγγουρι, καροτο....και ολα τα λαχανικα και φρουτα μπορεις να τους τα δινεις....αλλα προσοχη στο ΑΒΟΚΑΝΤΟ. κινδυνος-θανατος για τα πουλια! απαγορευεται!!!
|
|||
|
|||
![]()
εντάξη ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην αρχη μπορει να εμφανισουν λιγη διαρροια με το μαρουλι(γι αυτο να τους το δινεις με μετρο) αλλα αυτο μην σε ανυχησει.Επισης να τους δινεις και αυγουλακι-ειναι πολυ θρεπτικο. Στο κλουβακι τους μην ξεχνας να εχεις γκριτ(τριμμενα οστρακα) και σουπιοκοκαλο.
|
|||
|
|||
![]()
έχω αγοράσει απο το πετ σοπ κάτι παιχνιδάκια που έχουν πανω τους διαφορα για το ραμφος τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν επιτρέπεται,πόσο στοίχησε ο ένας παπαγάλος και το κλουβί(και τι διαστάσεις)?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα μου εκανε εκπτωση και τα πειρα ολα μαζι 150 ευρω μαζι με 3 δωρακια!!!! ![]() ------------------------- αααα και οι διαστασεις του κλουβιου ειναι 60 εκατοστα υψος και 40 εκατοστα μηκος περιπου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chrisman : 18-02-10 στις 18:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου θα σου προτεινα συντομα να προμηθευτεις αρκετα μεγαλυτερο κλουβι. μπορεις να φτιαξεις και μονος σου...για την ακριβεια κλουβα και οχι κλουβι. τα κοκατιλ ειναι ευγεμεθη πουλια....
επιβαλλεται ειδικα αν δε τα αφηνεις να πετουν στο δωματιο καθημερινα...
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καμια φωτογραφία αν θες(please!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγάλος Cockatiel | KOKORAS | Άλλα ζώα | 6 | 08-07-06 09:51 |